Houten bijgebouw op maat

Een houten bijgebouw op maat zoals een garage of berging kunt u laten bouwen door Blommers Bouwsystemen in Veldhoven. Wij houden ons al jaren bezig met het ontwerpen en bouwen van dit soort ruimtes. U bepaalt bij ons zelf hoe uw garage eruit zal zien.

Ook voor de zakelijke markt een houten bijgebouw op maat

Een houten bijgebouw op maat kan bijvoorbeeld een puntdak of een platdak hebben. U kunt daarnaast kiezen uit verschillende soorten ramen en kozijnen. Wat u ook wilt, simpel of luxe, Blommers Bouwsystemen helpt u graag verder. Wij leveren ook garages voor de zakelijke markt zoals bouwbedrijven en woningbouwverenigingen. Ook bouwen wij carports, eventueel gecombineerd met een garage. Naast bijgebouwen ontwerpen en realiseren wij onder meer dierenverblijven, vakantiewoningen, poolhouses, schuttingen en ateliers.

Contact?

Meer informatie over een houten bijgebouw op maat treft u aan op deze website. Als u contact met ons wilt opnemen voor een vrijblijvende afspraak of vragen belt u naar: 040 254 76 12. Een afspraak kunt u ook buiten kantoortijden maken. U kunt ook een mail zenden naar blommers@blommers.nl. U kunt er ook voor kiezen om het offerteformulier in te vullen op de website waarna één van onze medewerkers zo spoedig mogelijk met u contact opneemt.

Relevante pagina's

Houten chalet laten bouwen - Bouw goedkoop tuinhuis - Prefab mantelzorgwoning - Tuinhuis blokhut - Houten schuur op maatEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven