Duurzame kwaliteit

De kracht van houtbouw

Hout is een prachtig natuurproduct dat al eeuwen dienst doet als bouwmateriaal. Oersterk en makkelijk te bewerken. Met hout kunt u alle kanten op. Van mooi geleefd tot strak en modern. Natuurlijk gebruiken wij bij Blommers Premium Houtbouw alleen hout met een FSC keurmerk. Dat is goed voor de natuur én goed voor u. Dat maakt een houtbouw de perfecte plek om in te leven of te werken.

Het natuurlijke alternatief

Het voordeel van houtbouw

Hout is een relatief licht bouwmateriaal. Hierdoor gaat de bouw sneller en is het werken met hout minder belastend. Houtbouw is geschikt voor iedere ondergrond, en door het lichte gewicht is de kans op verzakkingen veel kleiner. Daarnaast is het makkelijker te bewerken. We kunnen hierdoor flexibeler werken en meer mogelijkheden creëren dan met andere bouwmaterialen.

Met oog voor de natuur

Verantwoord hout

We gebruiken uitsluitend hout uit duurzaam beheerde bossen. Met ons kwaliteitshout gaat uw nieuwe bouwwerk een leven lang mee. En door het gebruik van hout met het FSC keurmerk bent u ervan verzekerd dat de omgeving en de natuur niet zijn benadeeld tijdens de kap of productie. Daarnaast stoot de productie en transport van hout veel minder CO2 uit dan andere bouwmaterialen.

Wist u dat...

Gezonder in een houtbouw

Als u in een houten ruimte leeft of werkt voelt u zich lekkerder! Een houten bouwwerk draagt namelijk bij aan een hogere productiviteit, verlaagt de stress én heeft een positieve invloed op uw welzijn. Dit komt omdat een houtbouw zorgt voor een gezonder binnenklimaat. Daarnaast is de akoestiek beter en blijft het tijdens hete zomerdagen heerlijk koel. Zo kunt u nog meer genieten van bijvoorbeeld uw atelier of recreatieverblijf.

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

Custom design

Uw nieuwe bouwwerk, speciaal voor u op maat gemaakt

Premium kwaliteit

Duurzame materialen met hoogste kwaliteitsnorm

Persoonlijk contact

Begeleiding van ontwerp tot oplevering

10 jaar garantie

Zorgeloos genieten van uw nieuwe plek

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven