Tuinhuis blokhut

Bent u op zoek naar een tuinhuis of blokhut van hoogwaardige kwaliteit? Dan schakelt u de experts van Blommers Bouwsystemen B.V. in Veldhoven, nabij Eindhoven, in. Wij zijn uw specialist op het gebied van onder andere tuinhuizen en blokhutten. Met de nodige kennis en kunde in pacht helpen wij u altijd met advies op maat.

Wij realiseren het tuinhuis en de blokhut van uw dromen

Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid zijn wij in staat u optimaal te helpen en adviseren. Zo leveren wij te allen tijde maatwerk. Op basis van uw persoonlijke wensen en voorkeuren gaan onze vakmensen direct voor u aan de slag. Zo ontwerpen en realiseren we diverse gebouwen; denkt u aan tuinhuizen, garages en bergingen. Of het nu gaat om een tuinhuis of blokhut, u bent altijd verzekerd van een succesvol eindresultaat.

Neem bij interesse contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het laten bouwen van een tuinhuis of blokhut? Maak dan een afspraak met onze medewerkers door te bellen naar 040 254 76 12 of te e-mailen naar blommers@blommers.nl. Wij vertellen u alles over de diverse mogelijkheden die wij voor u kunnen verwezenlijken ten aanzien van een blokhut of tuinhuis. Het bovenstaande telefoonnummer is natuurlijk ook bereikbaar bij vragen, voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Relevante pagina's

Tuinhuisbouw - Houten vakantiewoningen - Houten carport - Carport overkapping laten plaatsen - Mantelzorgwoning kopenEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven