Prefab tuinhuis

Bent u op zoek naar een prefab tuinhuis, schakel dan de hulp in van Blommers Bouwsystemen B.V. Een tuinhuis dat u zelf in elkaar kunt zetten? Zoek niet verder, wij bieden voor u een uitkomst! Blommers Bouwsystemen is uw specialist op het gebied van prefab bouwsystemen. Vraag direct naar de mogelijkheden.

Een prefab tuinhuis voor elke tuin

Al jarenlang is Blommers Bouwsystemen actief in deze branche. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van verschillende soorten gebouwen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prefab tuinhuis? Dit is niet het enige wat wij doen. Wij realiseren ook bijvoorbeeld garages, bergingen en ateliers. Op basis van onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u van een optimaal advies voorzien. Wilt u een prefab tuinhuis? Geen probleem, Blommers Bouwsystemen regelt het voor u!

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig naar de opties bij Blommers Bouwsystemen? Wilt u een afspraak maken of een offerte ontvangen betreffende uw prefab tuinhuis? Neem dan direct telefonisch (040 254 76 12) of per e-mail contact met ons op om een afspraak te maken of een offerte op maat aan te vragen voor een heldere prijsindicatie van uw wensen. Wij voorzien u ook graag van advies op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent en dat u het juiste product in huis haalt. Tot ziens bij Blommers Bouwsystemen!

Relevante pagina's

Tuinhuis blokhut - Houten schuur op maat - Houten berging prefab - Bouwen berging Zuid-Holland - MantelzorgunitEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven