Houten mantelzorgwoning

Met een duurder wordende zorg is een houten mantelzorgwoning kopen steeds aantrekkelijker. Bij Blommers Bouwsystemen B.V. helpen wij u graag met een houten mantelzorgwoning te kopen. Wij bieden uniek maatwerk, en huisvesting volledig naar wens samengesteld. Wij luisteren naar uw voorkeuren en behoeften, zodat u kunt genieten van een mantelzorgwoning die volledig aan uw levensstijl voldoet.

Uw perfecte houten mantelzorgwoning kopen

Voor het bouwen van een mantelzorgwoning in uw tuin voor een hulpbehoevende heeft u geen vergunning meer nodig. Een houten mantelzorgwoning is niet alleen passend voor een oudere maar ook voor mensen met een lichamelijke en verstandelijke handicap of met een psychische beperking. Zo kunt u zelf de beste zorg verlenen aan uw dierbaren.

Laat u verassen door ons uitgebreide aanbod

Wij begrijpen bij Blommers Bouwsystemen B.V. goed dat u graag meer informatie wenst te ontvangen over uw ideale houten mantelzorg woning voordat u deze gaat kopen. Hiervoor kunt u onze brochure of vrijblijvend een offerte aanvragen.

Kom bij ons langs

Wij zien u graag bij ons verschijnen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 – 17:00. Ook op zaterdag verwelkomen wij u graag, maar hiervoor kunt u het beste even naar ons bellen op 040 254 76 12. Voor een ontmoeting bij ons op kantoor kunt u een afspraak met ons maken. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat er een adviseur voor u beschikbaar is en wordt uw wachttijd beperkt. Daarnaast is het mogelijk om buiten onze openingstijden een afspraak te maken of dat wij bij u op locatie langs komen.

Relevante pagina's

Mantelzorgunit - Prefab houtbouw - Houten prefab tuinhuis - Groot tuinhuis - Autostallingen garageEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven