Prefab mantelzorgwoning

Een prefab mantelzorgwoning als huisvesting vindt u bij Blommers Bouwsystemen B.V. in Veldhoven, nabij Eindhoven. Wij verkopen en bouwen een prefab zorgwoning, gemaakt van de mooiste materialen en met de beste afwerking. Hierdoor heeft u een prefab zorgwoning naar wens en leveren wij maatwerk voor uw woning.

Een prebab mantelzorgwoning op maat

Een prefab mantelzorgwoning is steeds aantrekkelijker geworden. Het is niet meer noodzakelijk om een vergunning aan te vragen voor een prefab zorgwoning bij uw eigen huis. Hierdoor is het voor u een stuk eenvoudiger om uw dierbaren, zoals ouderen, iemand met een lichamelijke en verstandelijke handicap of met een psychische beperking bij u thuis te verzorgen.

Wij geven u graag meer informatie

Wij begrijpen dat u graag meer informatie wilt ontvangen over een prefab mantelzorgwoning. U kunt deze informatie gemakkelijk online aanvragen of vrijblijvend een offerte opvragen. Ons team kunt u telefonisch bereiken op 040 254 76 12.

Breng een bezoek aan onze zaak

Wij maken via een afspraak graag kennis met u om de opties voor een prefab zorgwoning die wij bieden met u door te nemen. In onze zaak staan onze adviseurs u graag te woord van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 17:00 uur. Buiten kantoortijden zijn wij aanwezig in de avonden en op zaterdag, maar hiervoor kunt u ons het beste even bellen. Ook bieden wij de optie om u thuis op afspraak te bezoeken, indien u zelf niet in staat bent om ons te bezoeken. Spoedig hopen wij u te mogen verwelkomen en met u de mogelijkheden te bespreken die wij u kunnen aanbieden voor een prefab mantelzorgwoning op maat.

Relevante pagina's

Mantelzorgwoning kopen - Tuinhuisjes Zuid-Holland - Houten vakantiewoningen - Houten carport - Carport overkapping laten plaatsenEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven