Premium houtbouw - sinds 1988

Over Blommers

Blommers Premium Houtbouw bouwt al sinds 1988 dromen waar voor haar klanten. Met een klein, hecht team van adviseurs, tekenaars en houtbewerkers worden de mooiste garages, ateliers en veranda’s opgeleverd. Deze groep fantastische vakmensen werken met de beste materialen en modernste technieken. Kiest u voor Blommers Premium houtbouw? Dan kiest u voor ervaring, betrouwbaarheid en premium kwaliteit.

Custom design

Speciaal voor u op maat gemaakt

Ieder bouwwerk groot of klein, heeft zijn eigen functie. En iedere klant heeft zijn of haar eigen ideeën. Daarom maken wij uw nieuwe bouwwerk speciaal voor u op maat. Droomt u van een recreatieverblijf met sedumdak en grote raampartijen? Of kiest u liever voor een stijlvol en modern atelier? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zorgen ervoor dat u alles uit uw nieuwe plek kunt halen en dat deze volledig aansluit op uw wensen.


Premium kwaliteit

Alleen de beste materialen voor uw bouwwerk

Door het gebruik van duurzame producten en materialen met een hoge kwaliteit gaat uw nieuwe droombouw een leven lang mee. Met hout voorzien van het FSC keurmerk, wordt een oersterke constructie gebouwd. De deuren en ramen zijn van alle gemakken voorzien en het hang- en sluitwerk is van de hoogste kwaliteit. Samen met de prachtige aftimmering zult u jaren van uw bouwwerk kunnen genieten.

Meer voordelen van houtbouw

Begeleiding & advies

Persoonlijk contact

Een plek om vakantie te vieren, om uw dieren te verzorgen óf om uw spullen veilig op te bergen. Ieder gebouw heeft zijn eigen functie. Daarom vinden wij het belangrijk om persoonlijk met u te bespreken wat uw wensen en eisen zijn. Maar ook na het eerste contact blijven wij met u communiceren. Wij houden u op de hoogte van de vorderingen op de bouwplaats en zorgen voor een persoonlijke oplevering. En moeten er nog specialistische werkzaamheden gedaan worden? We adviseren en helpen u graag door middel van ons netwerk.


10 jaar garantie

Zorgeloos genieten

Al 30 jaar lang bouwen en perfectioneren wij ons bouwsysteem. We vinden het belangrijk dat uw nieuwe leef- of werkruimte duurzaam is en gebruiken daarom alleen materialen met de hoogste kwaliteitsnorm. Een bouwwerk van Blommers is écht voor het leven. En om ook in de toekomst zorgeloos te kunnen genieten geven wij 10 jaar garantie op de constructie.

Download hier onze garantieverklaring

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

Custom design

Uw nieuwe bouwwerk, speciaal voor u op maat gemaakt

Premium kwaliteit

Duurzame materialen met hoogste kwaliteitsnorm

Persoonlijk contact

Begeleiding van ontwerp tot oplevering

10 jaar garantie

Zorgeloos genieten van uw nieuwe plek

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven