Tuinkantoor prefab

Wanneer u buiten uw huis wilt werken, is een tuinkantoor in prefab vorm wellicht de ideale oplossing. Bij Blommers Bouwsystemen B.V. ontwikkelen en bouwen we het perfecte prefab of op maat gemaakte tuinkantoor voor u. Zo heeft u altijd een fijne plek waar u buiten uw huis in rust kunt werken.

Vind meer rust in uw tuinkantoor op maat of kies voor prefab

Wat u ook voor ogen heeft, bij Blommers Bouwsystemen B.V. in Veldhoven, nabij Eindhoven, realiseren we het voor u. Voor het creëren van een oase aan rust waarin u zich volledig op uw werk kunt richten, is een prefab of op maat ontwikkeld tuinkantoor een uitstekende oplossing. U heeft hierdoor een plek waar u zich kunt terugtrekken en even ‘weg van huis’ bent. Met onze jarenlange ervaring en expertise bouwen we de meest uiteenlopende gebouwen met oog voor detail en kwaliteit. Bekijk bijvoorbeeld onze tuinhuizen of ateliers om een indicatie te krijgen van de mogelijkheden.

Laat u informeren over de mogelijkheden

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een prefab tuinkantoor op uw perceel? Maak dan een afspraak om uw wensen te bespreken. Dit is ook mogelijk buiten kantoortijden. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 040 254 76 12 of stuur een e-mail naar blommers@blommers.nl. Het is ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen voor een prijsindicatie.

Relevante pagina's

Aanbouw woonhuis Eindhoven - Recreatiewoning bouwen - Prefab chalet - Houten gebouwen - Goedkope bergingEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven