Tuinkantoor prefab

Steeds meer mensen werken een of meerdere dagen per week thuis. De voordelen van thuiswerken zijn aanzienlijk: geen reistijd, geen files, geen overvolle treinen en tussen de middag een lekkere verse lunch in plaats van een boterham met kaas uit een plastic zakje. Thuiswerken kan ook nadelen hebben. Het is onrustig in huis als de kinderen thuiskomen uit school of er is te weinig ruimte in huis voor een kantoor. In dat geval hebben wij de perfecte oplossing voor u: een tuinkantoor. Hiermee creëert u uw eigen rustige plekje met uitzicht op de tuin. Wilt u een tuinkantoor prefab laten bouwen? Dan bent u bij Blommers Premium Houtbouw aan het juiste adres.

Een tuinkantoor prefab van Blommers

Bij Blommers bouwen we jouw tuinkantoor prefab. We maken een ontwerp dat volledig voldoet aan uw wensen, bepalen welke fundering er nodig is en vervolgens gaan we in onze werkplaats aan de slag met het prefabriceren van uw tuinkantoor. Daardoor staat het prefab tuinkantoor in een mum van tijd bij u in de achtertuin.

Dat we uw tuinkantoor prefab bouwen, betekent niet dat we standaard tuinkantoren bouwen. Wilt u lekker veel ramen zodat er veel licht binnenkomt? Geen probleem. Kunt u wel wat extra opbergruimte gebruiken? Dan maken we een bergzolder onder het puntdak. Liever een plat dak? Ook dat kunnen we regelen. Wij zijn pas tevreden over het ontwerp als u dat ook bent.

Wilt u meer informatie?

Een tuinkantoor prefab bouwen doen we bij Blommers alleen met materialen van de beste kwaliteit en we zorgen dat alles tot in de kleinste details perfect is afgewerkt. Kijk voor een indruk van ons werk eens op de pagina met afgeronde projecten. Wilt u meer weten? Bestel dan onze gratis brochure of vraag een vrijblijvende gratis offerte aan. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Neem dan contact op met onze adviseurs. U kunt bellen naar 040 - 254 76 12 of mailen naar blommers@blommers.nl.

Liever een persoonlijk gesprek?

Misschien stelt u uw vragen over het bouwen van een prefab tuinkantoor liever in een persoonlijk gesprek. Dat begrijpen wij en we komen graag bij u thuis langs om kennis te maken en over uw wensen te praten. U bent uiteraard ook altijd welkom op ons kantoor in Veldhoven. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 040 - 254 76 12.Eindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven