Comfort voor mens & dier

Clubgebouwen & Dierenverblijven

Bent u op zoek naar een groot bouwwerk met veel ruimte? Blommers Premium Houtbouw is de specialist in het bouwen van houten clubgebouwen en dierenverblijven. We denken graag met u mee. Met een team van experts en vakmensen kunnen wij u veel mogelijkheden bieden. Zodat uw nieuwe houtbouw precies past bij uw activiteiten en capaciteit.

Clubgebouw

Een plek om samen te komen

De juiste ruimte voor iedere activiteit

Heeft uw vereniging meer leden gekregen óf start u net een nieuwe club? Een clubhuis kan dan niet ontbreken. Het is dé plek om te genieten van de uitslagen en prestaties van uw club. Vanaf nu kan uw scoutinggroep, boogschietvereniging of hardloopclub samen komen in een prachtig clubgebouw. Succes gegarandeerd!

Alleen het beste voor uw dieren

Gebouwd voor zeven levens

Onze dieren verdienen niets minder dan het beste! Begint u een kattenpension, manege of hondentrimsalon? Dan bekijken we graag wat u specifiek nodig heeft voor uw dieren. Bijvoorbeeld extra deuren, kattenluikjes of een buitenruimte. Dierenverblijven van Blommers Premium Houtbouw zijn van alle gemakken voorzien. Zo kunt u fijn werken en komen de dieren in een gespreid bedje terecht.

Dierenverblijf

Wordt uw nieuwe clubgebouw of dierenverblijf een Blommers Premium Houtbouw?

Deze klanten gingen u voor...

Op uw gezondheid

Het beste leefklimaat

Een clubgebouw of dierenverblijf van hout heeft veel voordelen. Hout is een duurzaam product dat verantwoord wordt gewonnen, met weinig CO2 uitstoot. Daarnaast zorgt een houtbouw voor een beter leefklimaat. Dit heeft een positief effect op uw algehele gezondheid, stress en concentratievermogen. De beste keuze voor u en uw dieren.

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven