Meer woongenot

Aanbouw

Niets is zo fijn als uw eigen huis. Het warme nest waar u thuiskomt. Maar soms kan uw huis krap of klein aanvoelen. Bijvoorbeeld door gezinsuitbreiding, een nieuwe keuken of een andere manier van leven. Laat uw huis meegroeien. Breek het open en bouw uit! Bij Blommers Premium Houtbouw bent u op het juiste adres. Want met onze ervaring en deskundigheid maken wij van uw nieuwe aanbouw een prachtige leefruimte.

Houten aanbouw

Meer ruimte om te leven

Een houten aanbouw van Blommers

Met een premium aanbouw van Blommers wordt uw huis ineens een stuk groter. U krijgt er meer vierkante meters bij, dus meer woongenot. Uw nieuwe aanbouw wordt helemaal afgestemd op uw wensen. Wilt u een ruimere keuken, een nieuwe badkamer op de begane grond of wilt u de aanbouw gebruiken als opslagruimte? We gaan samen aan de slag om er iets geweldigs van te maken.

Op uw gezondheid

Het beste leefklimaat

Een aanbouw van hout heeft veel voordelen. Hout is een duurzaam product dat verantwoord wordt gewonnen, met weinig CO2 uitstoot. Daarnaast zorgt een houtbouw voor een beter leefklimaat in huis. Dit heeft een positief effect op uw algehele gezondheid, stress en concentratievermogen. Naast dat u geniet van de extra ruimte en een gezonder leefklimaat, draagt u ook een steentje bij aan een betere wereld.

Wordt uw nieuwe aanbouw ook een Blommers Premium Houtbouw?

Deze klanten gingen u voor...

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven