Van offerte tot oplevering

Onze Werkwijze

Al 30 jaar bouwen wij van Blommers Premium Houtbouw de mooiste bouwwerken. Of het nu gaat om een aanbouw, poolhouse of veranda, wij houden ons altijd aan dezelfde werkwijze. Zo weet u waar u aan toe bent, is aan alles gedacht en kunnen we achteraf terugkijken op een fijne samenwerking.

Stap 1.

De offerte

Droomt u van een nieuwe plek waar u meer kunt genieten, meer kunt leven of meer kunt ondernemen? Aan de hand van een offerte bespreken we samen de mogelijkheden. U kunt nu al een eerste offerte aanvragen die u een indicatie geeft over de kosten van uw nieuwe tuinkantoor, dierenverblijf of berging.

Offerte aanvragen

Stap 2.

Het ontwerp

Samen met onze tekenaars en adviseurs kijken we wat de mogelijkheden zijn voor uw houtbouw. Na een eerste schets wordt uw nieuwe ruimte volledig uitgetekend. Zo komt uw nieuwe leef- of werkruimte eruit te zien. Aan de hand van de tekening worden de plannen gestart voor de productie en de bouw.

Stap 3.

De productie

In onze werkplaats wordt uw nieuwe tuinhuis of atelier volledig geprefabriceerd. Ons duurzame kwaliteitshout komt behandeld en voorverwerkt bij ons binnen. Wij gaan aan de slag om alles precies voor u op maat te maken. Uw houten constructie, dakplaten, kozijnen en deuren worden daarna allemaal klaargezet voor transport.

Stap 4.

De bouw

Ieder bouwwerk heeft een goede basis nodig. Daarom beginnen wij altijd met een stevige fundering passend bij uw nieuwe leef- of werkruimte. Met betonpoeren of volledige betonnen fundering staat uw nieuwe mantelzorgwoning, garage of carport als een huis. Daarna gaan wij verder met ons bouwsysteem en wordt de houten constructie opgebouwd.

Stap 5.

De Oplevering

En dan staat ie er! Uw nieuwe aanbouw, clubgebouw of tuinkantoor! Klaar om in gebruik te nemen. We lopen samen met u het bouwwerk na en nemen het afval, verpakkingen en bouwmaterialen weer mee terug. En dan wensen wij u heel veel plezier met uw nieuwe houtbouw! Tijd om te genieten van eindeloze zomeravonden, geweldige artistieke momenten, of veel ondernemers geluk.

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven