Houten prefab garage

Blommers Bouwsystemen B.V. in Veldhoven, nabij Eindhoven, is deskundig op het gebied van een houten prefab garage. Wij ontwerpen en bouwen deze al jaren en leveren te allen tijde maatwerk waarbij u het ontwerp en de materialen zelf bepaalt. Wij zijn een betrouwbare partner voor de bouw van een prefab garage door middel van houtbouw.

Vele mogelijkheden met een houten prefab garage

Bij een houten prefab garage heeft u vele verschillende mogelijkheden. Blommers Bouwsystemen B.V. levert bijvoorbeeld elektrisch bedienbare sectionaaldeuren met afstandsbediening. Tevens kan de prefab garage van houtbouw worden voorzien met verschillende soorten kozijnen en ramen waarbij u zelfs kunt kiezen voor een Velux dakraam. Behalve een houten prefab garage leveren wij ook bergingen van steen en beton. Daarnaast kunnen we ook een carport in de garage integreren of een gedeelte reserveren als tuinhuis. Ook leveren wij garages voor de zakelijke markt. Naast een prefab garage van houtbouw houden onze experts zich onder meer bezig met vakantiewoningen, ateliers, poolhouses en stallen.

Vraag meer informatie aan

Wilt u informatie over een houten prefab garage die wij voor u kunnen bouwen? Kijk dan verder op deze website. U kunt onze medewerkers telefonisch bereiken via 040 254 76 12 of door een e-mail te sturen naar blommers@blommers.nl. Wilt u graag een prefab garage door middel van houtbouw laten bouwen? Op de website kunt u tevens het offerteformulier invullen voor een offerte op maat. U kunt ook een afspraak met onze specialisten inplannen door naar ons te bellen. Deze afspraak kan ook buiten kantoortijden plaatsvinden.

Relevante pagina's

Tuinprieel - Houtbouw chalet - Berging bouwen - Houten mantelzorgwoning - Prefab chaletEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven