Gebouwd voor 't leven

Ons Bouwsysteem

Een Blommers Houtbouw wordt gebouwd voor ‘t leven. Over 20 jaar moet u nog steeds kunnen genieten van uw prachtige tuinhuis of dierenverblijf. Wij doen er alles aan om onze bouwwerken zo duurzaam mogelijk te realiseren. Dat doen we op de Blommers manier, met ons eigen bouwsysteem. Een systeem waar we trots op zijn en waarbij we gebruik maken van hout uit duurzaam beheerde bossen.

De basis

Fundering & voorzieningen

Afhankelijk van het type bouwwerk bepalen we samen de basis. Dit kan een volledig betonnen fundering/vloer zijn of een bouwwerk met betonpoeren. Uw wensen en eisen zijn daarin erg belangrijk. Samen met onze verkoper overleggen we wat uw nieuwe veranda, tuinhuis of clubgebouw nodig heeft. Zo is uw nieuwe bouwwerk altijd voorzien van een stevige basis. Tijdens het realiseren van de fundering houden we rekening met de elektra en andere voorzieningen.

Het houten skelet

De constructie

De kracht en tegelijkertijd de ziel van het gebouw. Want deze constructie is naast oersterk ook nog eens geweldig mooi om naar te kijken. De gehele constructie prefabriceren wij in onze werkplaats. Daarom krijgt uw nieuwe leef- of werkruimte in een mum van tijd gestalte. De prachtige balken zullen een eyecatcher zijn in uw nieuwe ruimte.

Laat buiten naar binnen

Ramen en deuren

Alle houten kozijnen, deuren en ramen zijn van de allerhoogste kwaliteit. Gemakkelijk te bedienen en van alle gemakken voorzien. Van kiepraam tot dubbele deuren en schuifpuien. Alles is mogelijk. Maak uw nieuwe garage of mantelzorgwoning helemaal compleet met grote ramen of kies voor een traditioneel gietijzeren Blommers raamrozet.

Van dakpan tot bijentuin

Het dak

Ook bij het kiezen van het type dak is er van alles mogelijk. Droomt u van een mooie traditionele Franse kap of wordt het een modern lessenaarsdak? Met betonnen of keramische dakpannen wordt het dak de kroon op uw recreatieverblijf of tuinkantoor. En wilt u nog dichter bij de natuur leven? Kies dan voor een plat dak met sedum bekleding.

Afwerking in stijl

Gevelbekleding

Wilt u een rustiek en landelijk gevoel? Dan werken we uw bouwwerk af met robuuste horizontale planken. Met een verticale afwerking krijgt u een veel modernere look en feel. Voor al onze gevelbekleding gebruiken wij alleen de beste kwaliteit hout dat volledig is gemodificeerd. Hierdoor leven er geen micro organismen in het hout, rot het niet en gaat het een leven lang mee.

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

Custom design

Uw nieuwe bouwwerk, speciaal voor u op maat gemaakt

Premium kwaliteit

Duurzame materialen met hoogste kwaliteitsnorm

Persoonlijk contact

Begeleiding van ontwerp tot oplevering

10 jaar garantie

Zorgeloos genieten van uw nieuwe plek

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven