De juiste beschutting

Carports & Veranda's

Met een prachtige carport of veranda van Blommers Premium Houtbouw bent u verzekerd van de juiste beschutting voor uzelf en uw voertuigen. Door weer en wind! U blijft volledig beschut. Zo kunt u extra lang genieten van alle mooie zomeravonden en bent u opgewassen tegen dagen die iets minder mooi zijn. Uw carport of veranda wordt uiteraard helemaal naar wens ontworpen en gerealiseerd.

Carport

Droog en veilig

Beschut tegen alle elementen

Wat een luxe is het om tijdens de regen uw boodschappen uit te kunnen laden en niet nat te worden. Het gemak van een carport is enorm. Daarnaast beschermt het uw voertuigen tegen storm, hagel en aanslag. Wij van Blommers Premium Houtbouw zijn experts in het bouwen van carport, van vrijstaand tot gekoppeld aan uw woonhuis. Kies de stijl die bij u en uw huis past.

Geniet met volle teugen

Voor lange zomeravonden

Op een zomerse dag mag de avond eeuwig duren. Heerlijk genieten op uw eigen veranda van deze momenten. En met een veranda van Blommers Premium Houtbouw kunt u tot diep in de herfst of zelfs de winter genieten van het buitenleven. Zelfs in de winter is het nog goed toeven met een houtkachel of vuurkorf. En met sedum dak laat u de natuur nog dichterbij komen. Geniet met volle teugen.

Veranda

Wordt uw nieuwe carport of veranda een Blommers Premium Houtbouw?

Deze klanten gingen u voor...

Alleen de beste materialen

Premium kwaliteit

Door het gebruik van duurzame producten en materialen met een hoge kwaliteit gaat uw nieuwe carport of veranda een leven lang mee. Met hout voorzien van het FSC keurmerk, wordt een oersterke constructie gebouwd. De deuren en ramen zijn van alle gemakken voorzien en het hang- en sluitwerk is van de hoogste kwaliteit.

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven