Op het leven

Mantelzorgwoningen &
recreatieverblijven

Droomt u van een plek waar u, samen met uw gezin of partner kunt genieten van het leven? Waar u nieuwe herinneringen kunt maken en waar u waardevolle tijd met elkaar kunt spenderen? Blommers Premium Houtbouw denkt graag met u mee. We creëren nieuwe mogelijkheden om te genieten, het leven te vieren en er voor elkaar te zijn.

Mantelzorgwoning

Samen dichtbij

Een eigen mantelzorgwoning

U wilt graag voor uw ouders of ander hulpbehoevend familielid zorgen. Dan is het ontzettend fijn om ze dichtbij u te hebben. Met een mantelzorgwoning kan dit. Een mantelzorgwoning is een zelfstandige woning die op uw terrein wordt gebouwd. Natuurlijk wordt deze woning helemaal afgestemd op de wensen en eisen van de nieuwe bewoner. Van alle gemakken voorzien, gebruiksvriendelijk en veilig. Het wordt een nieuwe woning waar u waardevolle tijd met elkaar kunt spenderen.

Haal alles uit het leven

Ruimte om meer te genieten

Dit is natuurlijk de ultieme droom van de meeste Nederlanders. Een eigen vakantiehuis! Een plek om in terug te trekken en helemaal tot rust te komen. Op een mooi plekje in het bos of bij de zee. Met een recreatieverblijf wordt genieten een tweede natuur. En om het buitenleven nog meer naar binnen te halen, kunt u kiezen voor grote ramen of een schuifpui. En wordt helemaal één met de natuur door te kiezen voor sedum dakbedekking.

Recreatieverblijf

Ook een mantelzorgwoning of recreatieverblijf van Blommers Premium Houtbouw?

Deze klanten gingen u voor...

Op uw gezondheid

Het beste leefklimaat

Een mantelzorgwoning of recreatieverblijf van hout heeft veel voordelen. Hout is een duurzaam product dat verantwoord wordt gewonnen, met weinig CO2 uitstoot. Daarnaast zorgt een houtbouw voor een beter leefklimaat in huis. Dit heeft een positief effect op uw algehele gezondheid, stress en concentratievermogen.

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven