Recreatiewoning bouwen

Wilt u een recreatiewoning bouwen voor uzelf of om te verhuren? Dan bent u bij Blommers aan het juiste adres. Blommers Premium Houtbouw is dé specialist op het gebied van recreatiewoningen. Wij ontwerpen en bouwen de woning geheel naar uw wensen en binnen uw budget. Dankzij onze jarenlange ervaring in het bouwen van vakantiewoningen, clubhuizen, mantelzorgwoningen, aanbouwen en nog veel meer, kennen wij alle kneepjes van het vak. We weten precies wat wel en niet werkt in het ontwerp van een recreatiewoning. Vraag direct naar de opties!

Een recreatiewoning bouwen van hout

Een recreatiewoning bouwen van hout heeft veel voordelen. Hout is als bouwmateriaal ideaal omdat het oersterk en makkelijk te bewerken is. Het is relatief licht, waardoor een houten recreatiewoning ook op minder stevige ondergronden gebouwd kan worden. Houtbouw heeft ook voordelen voor het leefklimaat in de woning. Het verlaagt stress en heeft een positieve invloed op het welzijn, ideale eigenschappen voor een recreatiewoning.

We gaan graag met u in gesprek

Een recreatiewoning bouwen met Blommers betekent dan u een recreatiewoning van topkwaliteit laat bouwen. Maar een recreatiewoning is pas echt top als hij helemaal aan uw wensen voldoet. Daarom gaan onze adviseurs graag met u in gesprek om te horen waar uw ideale vakantiewoning aan moet voldoen. Dit kan bij ons op kantoor, maar we komen ook graag bij u aan huis. Bel vandaag nog naar 040 254 76 12 om een afspraak te maken.

Liever eerst meer informatie?

Heeft u liever eerst meer informatie voordat u het gesprek met ons aangaat? Dat begrijpen wij. U gaat natuurlijk niet over één nacht ijs bij het bouwen van een recreatiewoning. Op onze pagina met voltooide projecten kunt u een eerste indruk krijgen van ons werk. U kunt ook een gratis brochure of een online offerte aanvragen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.Eindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven