Recreatiewoning bouwen

Blommers Bouwsystemen B.V. is specialist op het gebied van een houten recreatiewoning bouwen. Naast het ontwerpen, bouwen wij de huizen geheel naar uw wensen en binnen uw budget. Al jaren houden wij ons bezig met het vervaardigen van vakantiewoningen, clubgebouwen, ateliers, poolhouses, garages en meer. Zowel een houten prefab recreatiewoning als een vakantiewoning op maat behoren tot de mogelijkheden. Vraag direct naar de opties!

Een recreatiewoning op maat bouwen van hout, steen of beton

Een recreatiewoning die wij bouwen, kan geleverd worden in hout, steen en beton. De betonnen huizen zijn zowel verkrijgbaar in enkelwandig en dubbelwandig beton. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende gevelbekledingen, zoals vurenhout, gemodificeerd hout, grenenhout, Red Cedar en thermosteen. In onze showtuin in Veldhoven, nabij Eindhoven, kunt u elke prefab, houten recreatiewoning en vakantiewoning met eigen ogen bekijken. Hierbij wordt aangeraden om voor het bouwen een afspraak te maken zodat wij u van advies kunnen voorzien voor een vakantiehuis op maat.

Gemakkelijk een recreatiewoning op maat laten bouwen

Het voordeel van het inschakelen van Blommers Bouwsystemen B.V., is dat wij relatief gemakkelijk een houten recreatiewoning of vakantiehuis op maat kunnen bouwen. Ook hebben we verschillende opties voor een prefab recreatiewoning en vakantiewoning, die nog sneller geplaatst kunnen worden. U kunt binnen no-time genieten van uw heerlijke vakantiewoning. Welke houten recreatiewoning wilt u laten bouwen?

Meer weten?

Wilt u meer weten over de houten prefab recreatiewoning en vakantiewoning die wij bouwen? Kijk dan verder op de website van Blommers Bouwsystemen B.V. Hier kunt u uw gegevens tevens achterlaten, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. U bereikt ons telefonisch via 040 254 76 12 of per e-mail naar blommers@blommers.nl. Via deze kanalen is het ook mogelijk om een afspraak met onze specialisten in te plannen voor het bouwen van een vakantiehuis op maat. Dit kan zelfs buiten kantooruren. Of vraag direct online een offerte op maat aan! Wij helpen u graag met het bouwen van het perfecte vakantiehuis op maat waar u volledig tot rust kunt komen.

Relevante pagina's

Tuinkantoor prefab - Tuinhuis schuur - Prefab bouw Zuid-Holland - Houten garage bouwen - Goedkoop prefab garage bouwenSluit aan op iedere functie

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven