Recreatiewoning bouwen

Een vakantiehuis is voor velen de ultieme droom. Het is een plek waar u kunt genieten van het leven en nieuwe herinneringen kunt maken. Een plek waar u waardevolle tijd met uw familie en vrienden kunt doorbrengen. Maak van deze droom werkelijkheid en laat een prefab recreatiewoning bouwen. Bij Blommers Premium Houtbouw bent u hiervoor aan het juiste adres!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of stuur ons een bericht.

Een prefab recreatiewoning op maat

Blommers Premium Houtbouw is dé specialist op het gebied van houten prefab recreatiewoningen. Wij ontwerpen en bouwen uw vakantiewoning geheel naar uw wensen en binnen uw budget. Dankzij onze jarenlange ervaring in het bouwen van vakantiewoningen, clubhuizen, mantelzorgwoningen, aanbouwen en nog veel meer, kennen wij alle kneepjes van het vak. We weten precies wat wel en niet werkt in het ontwerp van een prefab recreatiewoning.

Een recreatiewoning bouwen van hout

Een recreatiewoning bouwen van hout heeft veel voordelen. Hout is als bouwmateriaal ideaal, omdat het oersterk en makkelijk te bewerken is. Het is relatief licht, waardoor een houten recreatiewoning ook op minder stevige ondergronden gebouwd kan worden. Houtbouw heeft ook voordelen voor het leefklimaat in de woning. Het verlaagt stress en heeft een positieve invloed op het welzijn. De ideale eigenschappen voor een recreatiewoning, waar u helemaal tot rust kunt komen!

Blommers werkwijze

Wilt u een recreatiewoning bouwen voor uzelf of om te verhuren? Of u nou een vakantiehuis aan zee of in het bos wil, een prefab recreatiewoning is de perfecte oplossing. Door de vijf stappen van de Blommers werkwijze weet u bij ons altijd precies waar u aan toe bent.

1. De offerte

Samen bespreken we de mogelijkheden. U kunt online direct een vrijblijvende offerte aanvragen die u een indicatie geeft van de kosten van uw nieuwe recreatiewoning.

2. Het ontwerp

Samen met onze adviseurs en tekenaars bekijken we de mogelijkheden van uw houten recreatiewoning en zorgen we dat uw wensen hierin worden meegenomen.

3. De productie

Uw prefab recreatiewoning wordt volledig op maat geprefabriceerd in onze werkplaats.

4. De bouw

We beginnen met een stevige fundering. Daarna wordt de houten constructie opgebouwd via ons bouwsysteem.

5. De oplevering

Uw recreatiewoning is klaar! We lopen het bouwwerk samen met u na en dan is het tijd om te genieten van uw nieuwe plek, waar u samen met uw geliefden mooie herinneringen kunt maken.

Laat ons uw recreatiewoning bouwen

Laat u een recreatiewoning bouwen door Blommers? Dan laat u een recreatiewoning bouwen van topkwaliteit. We gaan graag met u in gesprek om al uw wensen te bespreken. Een recreatiewoning is immers pas echt top als hij helemaal aan uw wensen voldoet. 

Maak een afspraak en kom langs in onze zaak in Veldhoven, nabij Eindhoven. Liever een afspraak op locatie? Geen probleem, wij komen ook graag bij u aan huis. Bel vandaag nog naar 040 254 76 12 of mail naar blommers@blommers.nl om een afspraak te maken.

Meer informatie prefab recreatiewoning

Wilt u meer informatie? Bekijk onze pagina met voltooide projecten en download onze brochure om een indruk te krijgen van ons werk. Heeft u nog vragen of wilt u graag een indicatie van de kosten ontvangen? 

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

Eindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven