Houten chalet

Een paar dagen of weken ontspannen in een vakantiehuisje dan van alle gemakken is voorzien, wie wil dat nou niet? Lekker lang uitslapen, gezellig samen ontbijten en ‘s avonds gezellig met z’n allen een spelletje doen, het vakantiegevoel heb je zo te pakken. Extra sfeervol is het als je vakantiehuisje een houten chalet is. Al het hout geeft een warme sfeer en het zorgt voor een aangenaam leefklimaat. Wilt u een houten chalet laten bouwen, voor uzelf of om het te verhuren? Dan bent u bij Blommers Premium Houtbouw aan het juiste adres.

Een houten chalet van Blommers

Kiest u voor een houten chalet van Blommers? Dan kiest u voor een vakantiehuisje waar u een leven lang plezier van heeft. De experts van Blommers weten precies hoe ze uw wensen in een prachtig houten chalet moeten verwerken. Wilt u lekker veel ruimte in keuken of gaat u juist voor een ruime woonkamer? Kiest u voor openslaande tuindeuren en een veranda? Of wilt u vanuit de tuindeur zo het grasveld op kunnen lopen? Wordt het een houten chalet met alle kamers gelijkvloers of worden het twee verdiepingen zodat er lekker veel slaapkamers gecreëerd kunnen worden? U zegt het maar. Wij zorgen dat het ontwerp aan al uw wensen voldoet.

Een houten chalet ziet er al snel gezellig uit. Maar wist u dat houtbouw ook andere voordelen heeft die uitstekend van pas komen in een vakantiewoning? Zo verlaagt hout de stress, heeft het een positieve invloed op uw welzijn en blijft een houten woning in de zomer lekker koel van binnen.

Een goed gesprek

Voordat we beginnen met het ontwerpen van uw houten chalet, gaan onze adviseurs eerst met u in gesprek. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Dit gesprek kan plaatsvinden bij ons op kantoor, maar we komen ook graag bij u thuis langs, tijdens kantooruren of daarbuiten. Een afspraak maken kan telefonisch via 040 - 254 76 12.

Eerst meer informatie?

Wilt u eerst meer informatie voordat u het gesprek aangaat? Dat begrijpen wij helemaal. Op de pagina met afgeronde projecten kunt u alvast een indruk opdoen van ons werk. U kunt ook geheel gratis onze brochure of een online offerte aanvragen. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Onze adviseurs staan u graag te woord.Eindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven