Om nog meer te genieten

Tuinhuizen & Poolhouses

Met de tuinhuizen en poolhouses van Blommers Premium Houtbouw gaat u nog meer genieten van uw eigen tuin! Deze bouwwerken zijn gegarandeerd een meerwaarde voor uw tuin. Wij bespreken graag met u wat uw wensen zijn en maken samen een ontwerp voor uw nieuwe poolhouse of tuinhuis.

Tuinhuis

Een tuintje naar m'n hart

Tuinhuizen om bij weg te dromen

Met een tuinhuis van Blommers Premium Houtbouw kunt u alle kanten op. U kunt een tuinhuis gebruiken om uw tuingereedschap op te bergen. Maar u kunt er ook een gezellige zithoek in maken of een speelruimte voor de kinderen of kleinkinderen. Een tuinhuis is een mooie toevoeging voor uw tuin. Kies uw eigen stijl, van modern tot landelijk, en maak van uw tuin één geheel.

Duik erin

't Is hier fantastisch

Heeft u een zwembad in uw tuin? Dan mag een poolhouse niet ontbreken! Na een frisse duik kunt u heerlijk gaan liggen in uw relaxruimte. Van uw nieuwe poolhouse moet u echt zorgeloos kunnen genieten. Bespreek daarom al uw wensen met ons. Wilt u bijvoorbeeld een fijne kleedruimte, een handdoekenkast of een buitendouche? Of wilt u een jacuzzi of sauna plaatsen? Bespreek het met ons. Wij houden er dan rekening mee, door bijvoorbeeld een functionele ruimte te maken voor de filterinstallatie.

Poolhouse

Wordt uw nieuwe tuinhuis of poolhouse een Blommers Premium Houtbouw?

Deze klanten gingen u voor...

Alleen de beste materialen

Premium kwaliteit

Door het gebruik van duurzame producten en materialen met een hoge kwaliteit gaat uw nieuwe tuinhuis of poolhouse een leven lang mee. Met hout voorzien van het FSC keurmerk, wordt een oersterke constructie gebouwd. De deuren en ramen zijn van alle gemakken voorzien en het hang- en sluitwerk is van de hoogste kwaliteit.

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven