Houten schuur

Bent u op zoek naar extra opbergruimte in de tuin? Dan is een houten schuur dé oplossing voor u. In een schuur kunt u al uw tuingereedschap en klusspullen kwijt, uw fietsen staan er droog en uw kampeer- en skispullen liggen er niemand in de weg. Heeft u dieren? Dan is een houten schuur ook de ideale plek om het voer op te slaan. U zou er zelfs een dierenverblijf in kunnen realiseren, zodat uw geiten, kippen of ezel een comfortabel verblijf hebben als ze willen schuilen voor regen of zon. Een houten schuur kunt u bij Blommers Premium Houtbouw precies naar uw wensen en smaak laten bouwen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Een houten schuur van Blommers

Met een houten schuur van Blommers weet u zeker dat u een schuur koopt waar u jarenlang plezier van heeft. Niet alleen omdat hij van materialen van topkwaliteit wordt gemaakt, maar ook omdat we hem helemaal naar uw wensen ontwerpen. Van de vorm en de afmetingen tot de dakbedekking en gevel, er zijn verschillende opties om de schuur naar uw smaak te ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor een duurzaam plat dak met sedumbedekking of voor een puntdak met een zolder eronder voor extra opbergruimte. Met grote ramen zorgt u voor lekker veel licht binnen en met dubbele openslaande deuren zorgt u dat al uw spullen makkelijk de schuur in en uit kunnen. Bekleedt u de gevels volledig met hout? Of creëert u een meer landelijke look door de onderste rand met steen te bekleden?

Advies van de expert

Als er zoveel mogelijkheden zijn om uit te kiezen, hoe combineer je die mogelijkheden dan tot de houten schuur van je dromen? Daar helpen onze specialisten u graag bij! Ze zitten voor u klaar op ons kantoor in Veldhoven, waar ze al uw vragen beantwoorden en een gedetailleerd ontwerp voor u maken. U kunt uw vragen telefonisch of per mail stellen, maar u bent ook van harte welkom voor een kop koffie. U kunt ook een afspraak maken voor een gesprek bij u thuis, ook buiten kantooruren. Bel naar 040 - 254 76 12 voor het maken van een afspraak.

Inspiratie opdoen

Wilt u eerst wat inspiratie opdoen voordat we aan de slag gaan met het ontwerpen van uw houten schuur? Vraag dan onze gratis brochure aan of kijk op de pagina met afgeronde projecten. We nemen u ook graag mee voor de bezichtiging van een van onze afgeronde projecten. Heeft u al een idee van wat u wil? Vraag dan direct een gratis vrijblijvende offerte aan.Eindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven