Gastenverblijf op maat

Een gastenverblijf op maat dat aan al uw wensen voldoet, kunt u laten ontwerpen en realiseren door Blommers Bouwsystemen B.V. Wij staan bekend om onze uitstekende bouwsystemen en maatwerk. Wij bouwen allerlei gebouwen, bijvoorbeeld garages, bergingen en recreatieverblijven. U krijgt zelf alle vrijheid om samen met een adviseur van ons een gebouw te ontwerpen.

Gastenverblijf op maat laten ontwerpen en realiseren door Blommers Bouwsystemen B.V.

Het maakt niet uit wat u wilt, wij bouwen voor u ieder mogelijk gastenverblijf op maat. Onze deskundige medewerkers hebben jarenlang ervaring en worden voortdurend bijgeschoold op het gebied van technologische-, economische- en marktveranderingen. Naast uitstekend personeel dat vakmanschap aflevert, bieden wij u ook materialen van een hoogwaardige kwaliteit. U kunt bij ons kiezen uit de volgende materialen:

  • Beton;
  • Hout;
  • Steen.

Wij zijn in staat hoogwaardige enkelwandige betonbouw, dubbelwandige betonbouw, houtbouw en steenbouw af te leveren. Onze bouwsystemen zijn gemaakt om jarenlange plezier van te hebben.

Een afspraak maken

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een gastenverblijf op maat, kunt u contact met ons opnemen via 040 254 76 12. Als u wilt, kunt u gelijk een afspraak maken. Wij komen dan bij u langs op locatie of u kunt ons kantoor bezoeken. Als u eerst een idee wilt krijgen van de mogelijke kosten, kunt u ook online een offerte aanvragen. 

Relevante pagina's

Goedkope aanbouw - Recreatiewoning bouwen - Tuinkantoor op maat - Poolhouse Zuid-Holland - Houten garage bouwenEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven