Poolhouse Zuid-Holland

Een poolhouse in Zuid-Holland is natuurlijk vrij uniek, maar bij Blommers Bouwsystemen is er de nodige ervaring aanwezig om deze gebouwen volledig tot hun recht te laten komen. Gelukkig hebben de specialisten van Blommers Bouwsystemen al eerder prachtige huisjes voor bij een zwembad mogen bouwen, zodat u kunt profiteren van onze kennis en ervaring. 

Poolhouse in Zuid-Holland laten bouwen

Heeft u een zwembad in uw tuin? U boft maar! Maak het genot compleet met een poolhouse. U kunt in deze handige ruimte bijvoorbeeld een sauna of bubbelbad plaatsen of u kunt er een praktische omkleedruimte van maken. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. De firma Blommers Bouwsystemen is gevestigd in Veldhoven. Wilt u een poolhouse in Zuid-Holland laten bouwen? Profiteer van onze ervaring en deskundigheid. Wij kunnen u precies vertellen welke mogelijkheden er zijn. Ook kunnen wij op uw verzoek een offerte opstellen.

Contact

Heeft u interesse in een poolhouse in Zuid-Holland? Wij kunnen u helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een offerte of een afspraak. U kunt een offerte op maat direct online aanvragen. Een afspraak kunt u maken via ons e-mailadres of via het telefoonnummer 040 254 76 12. Een afspraak is ook buiten kantoortijden in te plannen.

Relevante pagina's

Prefab bouw Zuid-Holland - Houten garage op maat - Goedkoop prefab garage bouwen - Paardenstal bouwen - Tuinhuisjes Zuid-HollandEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven