Tuinkantoor op maat

Wilt u graag een tuinkantoor op maat laten maken? Dat is mogelijk met behulp van Blommers Bouwsystemen B.V. Wij bouwen al jaren gebouwen op maat, zoals garages, aanbouw, bergingen, clubhuizen, recreatieverblijven en tuinhuizen. Talloze woningcoöperaties, aannemersbedrijven, verenigingen en gemeenten hebben al gebruikgemaakt van ons uitstekende vakmanschap.

Tuinkantoor op maat: werken in de natuur

Een tuinkantoor op maat maakt het mogelijk te werken midden in een natuurlijke omgeving. Op basis van uw wensen kunnen wij het ideale tuinkantoor voor u ontwerpen. Wij gebruiken hierbij alleen kwalitatief hoogwaardige materialen, zodat u jarenlang kunt genieten van uw tuinkantoor. Wij maken het voor u mogelijk te werken in uw tuin en zorgen dat het tuinkantoor qua uitstraling perfect past in uw tuin.

Een offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een tuinkantoor op maat? U kunt gemakkelijk een offerte aanvragen. Daarnaast maken wij graag een afspraak met u om uw ideeën voor uw tuinkantoor te bespreken. Wij kunnen bij u thuis langskomen, maar u bent ook van harte welkom op ons kantoor. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 040 254 76 12. Blommers Bouwsystemen B.V. is u graag van dienst bij het ontwerpen en realiseren van een tuinkantoor op maat.

Relevante pagina's

Tuinschuur bouwen - Prefab bouw - Houten garage bouwen - Goedkoop prefab garage bouwen - Paardenstal bouwenEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven