Houten garage bouwen

Baalt u er ook altijd zo van als uw auto weer helemaal onder het saharazand zit? Of als u alle boodschappen én de kinderen in de stromende regen uit de auto moet halen? Dan wordt het tijd voor een mooie houten garage van Blommers Premium Houtbouw. In een garage staan de auto, de fietsen en de scooter altijd droog en veilig. Als het slecht weer is, rijdt u de auto zo naar binnen en laadt u alle spullen droog uit. Extra opbergruimte nodig? Ook daarvoor is een garage ideaal. Neem vandaag nog contact met ons op en we vertellen u alles wat u wilt weten over de houten garages van Blommers.

Een houten garage op maat

Een houten garage bouwen we bij Blommers samen met u. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent, daarom bouwen we de garage volledig volgens uw wensen. Hoeveel auto’s moeten er in de garage passen? Wilt u een automatische garagedeur of wilt u een rustieke uitstraling en kiest u voor openslaande deuren? Heeft u behoefte aan extra bergruimte? Bij een garage op maat van Blommers Premium Houtbouw is het allemaal mogelijk.

De voordelen van een houten garage

Hout is een uitermate geschikt materiaal voor het bouwen van een garage. Hout isoleert goed en het heeft een prachtige natuurlijke uitstraling, zowel binnen in de garage als aan de buitenkant. Een houten garage sluit met zijn natuurlijke uitstraling naadloos aan bij de tuin. De houten gevelbekleding van Blommers gaat een leven lang mee en is daardoor een duurzame keuze.

Wilt u meer informatie?

Als u voor een houten garage van Blommers kiest, kiest u voor een garage van de hoogste kwaliteit waarvan de afwerking tot in de details perfect is. We begrijpen echter heel goed dat u eerst meer wil weten over wie we zijn en wat we doen. Daarom kunt u gratis onze brochure aanvragen en hebben we een aantal van onze afgeronde projecten voor u in beeld gebracht. Heeft u al een idee van wat u wilt? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan.

Spreken we u binnenkort?

De adviseurs van Blommers gaan graag met u in gesprek over uw wensen. We kunnen u dan meteen uitleggen wat de mogelijkheden voor uw garage zijn. We komen hiervoor graag bij u langs, maar u bent uiteraard ook van harte welkom op ons kantoor in Veldhoven. Bel vandaag nog voor een afspraak.Eindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven