Goedkope aanbouw

Voor een goedkope aanbouw van hoge kwaliteit gaat u naar Blommers Bouwsystemen B.V. Wij leveren diverse aanbouwen op maat in de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Een nieuwe garage of een nieuw atelier is zeer aangenaam, maar het moet uiteraard ook betaalbaar zijn.

Goedkope aanbouw: maatwerk oplossingen

Blommers Bouwsystemen heeft in de loop der jaren letterlijk en figuurlijk een breed assortiment aan betaalbare producten opgebouwd. Door onze vakkundigheid en ervaring zijn wij in staat een degelijke en goedkope aanbouw op maat te realiseren voor onze klanten. Betaalbaar betekent voor ons ook deugdzaam en fatsoenlijk. Hier vindt u een overzicht en meer informatie over de verschillende producten die wij ontwerpen en leveren.

Contact

Wilt u graag een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en heeft u plannen voor een goedkope en solide aanbouw op maat, neem dan contact met ons op. Voor een vrijblijvende offerte klikt u hier. Voor verdere vragen kunt u het offerteformulier in vullen of mailen naar blommers@blommers.nl. U kunt natuurlijk ook altijd bellen. Ons telefoonnummer is 040 254 76 12. Hier kunt u ook een afspraak inplannen, ook buiten kantoortijden. Mocht u in de gelegenheid zijn, dan kunt u ook altijd een bezoek brengen aan onze showtuin in Veldhoven. Wanneer u vooraf belt, zorgen wij ervoor dat u door een deskundig adviseur te woord wordt gestaan.

Relevante pagina's

Goedkope betonbouw - Tuinkantoor prefab - Tuinhuis schuur - Prefab bouw Zuid-Holland - Houten garage bouwenEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven