Mantelzorghuisje

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige mantelzorghuisje als huisvesting? Bij Blommers Bouwsystemen B.V. verwelkomen wij u graag indien u van plan bent om een mantelzorghuis te bouwen en/of te kopen. Hierdoor wordt maatwerk wel heel aantrekkelijk.

Een mooi mantelzorghuisje laten bouwen

Bij Blommers Bouwsystemen B.V. in Veldhoven, nabij Eindhoven, hebben we jarenlange ervaring en zijn wij gespecialiseerd in het realiseren van diverse gebouwen. Tijdens de bouw werken wij uitsluitend met de mooiste houtsoorten en diverse bouwsystemen. De materialen waar we mee werken bij het realiseren van een mantelzorghuisje worden kritisch beoordeeld. Daarnaast volgen onze experts alle veranderingen op het gebied van materiaalgebruik, milieueisen en -wetten. Ecologisch verantwoord en recycling zijn termen waarmee wij dagelijks te maken hebben en waar we veel waarde aan hechten. Naast een mantelzorghuis kopen of te laten bouwen, kunt u ook kiezen voor onder andere: 

  • Aanbouwen
  • Ateliers
  • Clubgebouwen
  • Poolhouses
  • Tuinhuizen

Wij zien graag uw vragen tegemoet komen

Bent (of kent) u iemand die van plan is om een mantelzorghuis te gaan bouwen en/of kopen? Dan horen wij dat graag. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord om uw vragen over uw mantelzorghuisje zo optimaal mogelijk te beantwoorden. Wij begrijpen dat u meer informatie wilt ontvangen voordat u een mantelzorghuis gaat kopen en deze laat bouwen. Bij ons kunt u dan ook vrijblijvend informatie of een offerte opvragen.

Bezoek onze showtuin en ontdek de mogelijkheden

Graag verwelkomen wij u op ons kantoor om u de nodige informatie te geven over uw nieuwe mantelzorghuisje. Hiervoor maakt u een afspraak, zodat er een adviseur voor u beschikbaar is. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 08:00 uur tot 17:00 uur en voor een bezoek in het weekend belt u naar 040 254 76 12. Daarnaast is het mogelijk om ook buiten onze openingstijden een afspraak te maken via blommers@blommers.nl of dat wij bij u op locatie langskomen. Wij hopen u spoedig te zien en te begeleiden zodat u uw ideale mantelzorghuis kunt kopen of laten bouwen.

Relevante pagina's

Mantelzorgwoning kopen - Prefab tuinhuis - Tuinprieel - Houtbouw chalet - Berging bouwenEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven