Tuinprieel

Wilt u een mooi tuinprieel aanschaffen? Bij Blommers Bouwsystemen B.V. ontvangt u deskundig advies en ontwerpen en bouwen wij het houten prieel voor u op basis van uw wensen. Wij zijn specialist op het gebied van houten tuinhuizen en prieëlen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u met al uw vragen of verzoeken. U bent bij ons dan ook verzekerd van een persoonlijke aanpak waarin wij uw wensen en behoeftes op het gebied van een houten prieel niet uit het oog verliezen.

Een op maat gemaakt tuinprieel

Een tuinprieel kan geheel op maat voor u worden gemaakt. Wat uw budget ook is, onze vakmensen helpen u graag verder. Naast een houten prieel vervaardigen wij ook ateliers, stallen, vakantiewoningen, garages en poolhouses. U heeft hierbij de keus uit verschillende soorten dakbekleding, zoals vurenhout, grenenhout, gemodificeerd hout, thermosteen en Red Cedar. Elk tuinprieel uit ons assortiment bekijkt u in onze showtuin in Veldhoven, nabij Eindhoven. Onze medewerkers voorzien u graag van advies als u vooraf een afspraak met ons heeft gemaakt. 

Vraag meer informatie aan over een houten prieel

Wilt u meer informatie over een tuinprieel dat ontworpen en gebouwd wordt door de specialisten van Blommers Bouwsystemen B.V.? Op deze website leest u hier meer over. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen. U bereikt ons telefonisch via 040 254 76 12 of door het sturen van een e-mail naar blommers@blommers.nl. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij vertellen u over de diverse mogelijkheden die wij voor u kunnen verwezenlijken wat betreft een houten prieel.

Relevante pagina's

Aanbouw woonhuis Eindhoven - Uitbouw woning kosten - Prefab bouw Zuid-Holland - Houten gastenverblijf - Goedkope aanbouwEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven