Berging bouwen

Een berging ontwerpen en bouwen is één van de vele specialiteiten van Blommers Bouwsystemen B.V. in Veldhoven. Wij houden ons hier al jaren mee bezig en werken zodoende met uitsluitend vakbekwame medewerkers en hoogwaardige materialen.

Voor particulieren en de zakelijke markt een berging bouwen

Een berging bouwen wij zowel voor particulieren als de zakelijke markt zoals bouwbedrijven en woningbouwverenigingen. Bij het ontwerpen van een berging of garage houden wij rekening met uw wensen en leveren wij zodoende maatwerk aan. Zo kunt u ervoor kiezen om de berging geheel te laten isoleren of juist voor een enkelwandig systeem te gaan. Blommers Bouwsystemen B.V. adviseert u graag over uw mogelijkheden. Naast bergingen ontwerpen wij tevens onder meer vakantiewoningen, dierenverblijven, tuinhuizen en schuttingen. In de showtuin in Veldhoven kunt u zich laten inspireren.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd om een berging te laten bouwen door Blommers Bouwsystemen B.V. uit Veldhoven? Meer informatie hierover treft u aan op deze website. Voor vragen of een vrijblijvende afspraak kunt u telefonisch bij ons terecht via: 040 254 76 12. U kunt ook een mail sturen naar blommers@blommers.nl of het contactformulier invullen op de website. Ook buiten kantooruren kunt u een afspraak maken met onze specialisten. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Relevante pagina's

Bouwen berging Zuid-Holland - Mantelzorgunit - Prefab houtbouw - Houten prefab tuinhuis - Groot tuinhuisEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven