Mantelzorgwoning kopen

Bent u van plan om een mantelzorgwoning te kopen en in de tuin te laten bouwen? Dan hoeft u niet verder te kijken. Bij Blommers Bouwsystemen B.V. in Veldhoven, nabij Eindhoven, hebben wij uw ideale mantelzorgwoning te koop, die wij samen met u ontwerpen. Een zorgwoning aan huis kopen is een steeds populairdere manier van huisvesting. Met ons maatwerk bent u gegarandeerd van het kopen van een zorgwoning die volledig naar wens is gebouwd.

Een mantelzorgwoning kopen en in de tuin laten bouwen

Steeds vaker wordt een mantelzorgwoning bij uw eigen huis te koop aangeboden. Vandaag de dag is er geen vergunning nodig voor het laten bouwen van een mantelzorgwoning in de tuin van uw eigen huis. Hierdoor wordt het kopen van een zorgwoning steeds aantrekkelijker en kunt u uw dierbaren, zoals ouderen, iemand met een lichamelijke en verstandelijke handicap of met een psychische beperking dichtbij u houden. Met onze jarenlange ervaring wordt er gezorgd dat u op een betrouwbare en vakkundige wijze geholpen wordt.

Uitstekende service bij ieder project

Naast kwaliteit vinden wij ook service een zeer belangrijk aspect. Aan de hand van uw wensen en behoeften wordt er gezorgd dat u uw zorgwoning met een gerust hart kunt laten bouwen in uw tuin. Wij zijn pas tevreden als u dat ook voor de volle 100% bent. Wanneer u een mantelzorgwoning wilt kopen en door ons in de tuin wilt laten bouwen, dan kunt u ook kijken naar eerdere gerealiseerde projecten. Gebouwen die wij onder andere ook hebben gebouwd zijn:

  • Aanbouwen
  • Ateliers
  • Clubgebouwen
  • Tuinhuizen
  • Dierenverblijven

Vraag meer informatie aan

Wilt u informatie over het kopen van een zorgwoning, onze mogelijkheden en de kosten die komen kijken bij het soort mantelzorgwoning dat wij te koop aanbieden? U vraagt dit eenvoudig aan via een offerte. Wilt u liever contact met ons opnemen voor meer informatie? Dan zijn wij telefonisch bereikbaar via 040 254 76 12 of per e-mail naar blommers@blommers.nl. Graag maken wij een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken voor het soort mantelzorgwoning dat wij te koop aanbieden. Onze adviseur ontvangt u graag van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 17:00 uur. Wij hopen u snel te zien en u vakkundig te kunnen begeleiden bij het kopen en laten bouwen van een zorgwoning in de tuin van uw woning.

Relevante pagina's

Zorgwoning in de tuin - Tuinhuisjes Zuid-Holland - Houten stal - Houten bijgebouw op maat - Bouwen stal Zuid-HollandEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven