Mantelzorgwoning kopen

Bent u van plan om een mantelzorgwoning te kopen? Dan hoeft u niet verder te kijken. Bij Blommers Bouwsystemen B.V. hebben wij uw ideale mantelzorgwoning te koop, die wij samen met u ontwerpen. Een zorgwoning aan huis is een steeds populairdere manier van huisvesting. Met ons maatwerk bent u gegarandeerd van een zorgwoning die volledig naar wens is gebouwd.

Een mantelzorgwoning kopen bij Blommers Bouwsystemen B.V.

Steeds vaker wordt een mantelzorgwoning bij uw eigen huis te koop aangeboden. Vandaag de dag is er geen vergunning nodig voor het bouwen van een mantelzorgwoning bij uw eigen huis. Hierdoor wordt een mantelzorgwoning kopen steeds aantrekkelijker en kunt u uw dierbaren zoals ouderen, iemand met een lichamelijke en verstandelijke handicap of met een psychische beperking dichtbij u houden.

Vraag meer informatie aan

Wilt u informatie over onze mogelijkheden, bouwsystemen en de kosten die komen kijken bij het soort mantelzorgwoning dat wij te koop aanbieden? U kunt dit eenvoudig aanvragen via een offerte of meer informatie opvragen via onze website. Wenst u liever onze medewerkers telefonisch te spreken? Dan zijn wij bereikbaar via (040) 254 76 12.

Wij zien u graag verschijnen

Graag maken wij een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken voor het soort mantelzorgwoning dat wij te koop aanbieden. Onze adviseur ontvangt u graag van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 – 17:00. Daarnaast kunt u ons ook bezoeken in de avonden, en op zaterdag op afspraak. Ook kunnen wij een bezoek thuis bieden indien u niet in de gelegenheid bent om ons te bezoeken. Wij hopen u snel te zien en u vakkundig te kunnen begeleiden bij het kopen van een mantelzorgwoning.

Relevante pagina's
Zorgwoning bouwen - Tuinhuis bouwen Zuid-Holland - Houten stal - Houten bijgebouw op maat - Bouwen stal Zuid-HollandSluit aan op iedere functie

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven