Houtbouw chalet

Voor een houtbouw chalet kunt u terecht bij de specialisten van Blommers Bouwsystemen in Veldhoven. Wij kunnen u uitstekend helpen. Wij hebben namelijk vele kundige bouwers in dienst die uw wensen en eisen uitstekend vertalen naar een ontwerp op maat en een houtbouw chalet.

Houtbouw chalet: inrichten naar eigen smaak

Een eigen chalet is een stukje vrijheid. U kunt de chalet helemaal inrichten naar uw persoonlijke smaak en er een gezellige vakantiewoning, weekendverblijf of opslagruimte van maken. Ook voor het uiterlijk van de chalet kunt u uw wensen kenbaar maken. De deskundigen van Blommers Bouwsystemen leggen u graag uit welke mogelijkheden er zijn voor de bouw van een houtbouw chalet. Voor de mooiste houtbouw chalets gaat u in zee met Blommers Bouwsystemen. U vindt ons in Veldhoven. Wij zijn experts op het gebied van houtbouw en kunnen een prachtige chalet voor u ontwerpen en ontwikkelen waar u zich ongetwijfeld in thuis zult voelen.

Afspraak maken

Heeft u interesse in een houtbouw chalet? Maak vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons een e-mail sturen of telefonisch contact met ons opnemen via 040 254 76 12. Via deze wegen kunt u een afspraak inplannen met onze specialisten. Bovendien kunt u ook online alvast een offerte op maat aanvragen.

Relevante pagina's

Houten berging prefab - Bouwen berging Zuid-Holland - Mantelzorgunit - Prefab houtbouw - Houten prefab tuinhuis



Eindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven