Chaletbouw op maat

Blommers Bouwsystemen B.V. in Veldhoven, nabij Eindhoven, heeft zich gespecialiseerd in chaletbouw op maat. Wij houden ons al vele jaren bezig met het ontwerpen en bouwen van diverse vakantiewoningen. Deze huizen maken wij op maat waarbij we rekening houden met uw wensen en budget.

Chaletbouw op maat: gebruik van verschillende materialen is mogelijk

Chaletbouw op maat kan gerealiseerd worden met verschillende materialen. Blommers Bouwsystemen B.V. werkt namelijk met houtbouw, steenbouw en enkelwandige en dubbelwandige betonbouw. Hierbij zijn ook variaties en combinaties mogelijk. U heeft bij de dubbelwandige gebouwen een ruime keus uit gevelbekleding als grenenhout, vurenhout, gemodificeerd hout, Red Cedar en thermosteen. Alle vakantiewoningen kunnen wij bouwen in Nederland, België en Frankrijk. Naast chaletbouw op maat houden wij ons ook bezig met andere projecten, zoals het bouwen van garages, ateliers, tuinhuizen, poolhouses en meer.

Maak een afspraak

Heeft u interesse in chaletbouw op maat van Blommers Bouwsystemen B.V.? Kijk dan verder op deze website. Hier kunt u ook uw gegevens achterlaten waarna wij u zo spoedig mogelijk terugbellen. Voor overige vragen of afspraken belt u naar 040 254 76 12 of stuurt u een e-mail naar blommers@blommers.nl. Wanneer u een afspraak maakt en u heeft geen tijd tijdens onze kantooruren, dan is het ook mogelijk om hierbuiten een afspraak in te plannen. U kunt ook direct een offerte op maat aanvragen.

Relevante pagina's

Exclusief tuinhuis - Mantelzorg chalet - Tuinhuis schuur - Mantelzorgwoning kopen - Houten chalet laten bouwenEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven