Mantelzorg chalet

Voor een mantelzorg chalet hoeft u niet verder te kijken. Bij Blommers Bouwsystemen B.V. hebben we namelijk een groot en divers aanbod aan zorgwoningen. Wij realiseren een mantelzorg chalet op maat, zodat deze manier van huisvesting voldoet aan al uw wensen en behoeften. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om bij u in de buurt de juiste zorg aan uw dierbare te geven die dit nodig heeft.

Een mantelzorg chalet laten ontwerpen en realiseren

Wij ontwerpen en realiseren diverse zorgwoningen, waaronder een mantelzorg chalet. U kiest hierbij uit diverse bouwsystemen en kunt onze voorgaande projecten bekijken om ideeën op te doen. Dit type chalet chalet kan opgeleverd worden in verschillende materialen, waardoor u kunt genieten van een eigen stukje luxe. Onze experts gaan graag met u om de tafel om de mogelijkheden door te nemen voor het ontwerpen en bouwen van uw eigen chalet.

Vraag naar onze mogelijkheden

Mocht u vragen hebben over een mantelzorg chalet dan horen wij dat uiteraard heel graag. Hiervoor belt u naar 040 254 76 12 of stuurt u een e-mail naar blommers@blommers.nl. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Veldhoven, nabij Eindhoven. Indien u niet in de gelegenheid bent om ons te bezoeken, dan kunt u ook een afspraak bij u thuis inplannen.

Relevante pagina's

Paardenstallen bouwen - Tuinhuisjes Zuid-Holland - Zorgwoning in de tuin - Houten mantelzorgwoning - Dierenverblijven op maatEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven