Houten poolhouse

Heeft u een zwembad in de tuin? En vindt u het ook zo’n gedoe om na het zwemmen druipend van het water het huis weer in te moeten? Dan is het hoog tijd voor een houten poolhouse van Blommers Premium Houtbouw! Omkleden doet u voortaan in de ruime kleedruimtes in uw poolhouse en na het zwemmen neemt u nog even de tijd om te ontspannen in de sauna. Of kiest u voor de luxe jacuzzi die buiten onder de overkapping staat? In de zomer staan uw ligstoelen daar ook heerlijk in de schaduw, de ideale plek voor een goed boek of een gezellig glas wijn. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een houten poolhouse? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Het houten poolhouse van uw dromen

Als u kiest voor een houten poolhouse van Blommers, kiest u voor het houten poolhouse van uw dromen. We ontwerpen het poolhouse naar uw wensen, met of zonder ruimte voor het plaatsen van een sauna of jacuzzi, met of zonder overkapping of relaxruimte. Kiest u voor een strak poolhouse met een moderne uitstraling? Of past een landelijk poolhouse beter bij uw stijl? Een plat dak of een puntdak, sedum dakbedekking of een rieten kap, bij Blommers kan het allemaal. En uiteraard gebruiken we alleen materialen van topkwaliteit en werken we het poolhouse tot in het laatste detail perfect af.

Wilt u meer informatie?

Bij Blommers begrijpen we dat het bouwen van een houten poolhouse niet iets is waar u zomaar aan begint. We gaan daarom graag met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden. Wilt u eerst zelf wat meer zien van wat we doen? Vraag dan onze gratis brochure aan of kijk op de pagina met projecten van klanten die u voorgingen. U kunt ook direct online een vrijblijvende gratis offerte aanvragen.

In de showroom of bij u thuis?

U bent van harte welkom in ons kantoor in Veldhoven, maar we komen ook graag bij u thuis voor een gesprek. Het is zelfs mogelijk om af te spreken bij een afgerond project, zodat u ons werk met eigen ogen kunt bekijken. Wilt u meer informatie over het bouwen van een houten poolhouse of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op of vul het contactformulier in.Eindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven