Tuinhuis schuur

Voor het op maat laten maken van een tuinhuis of een schuur, maakt u gebruik van de expertise van Blommers Bouwsystemen B.V. in Veldhoven, nabij Eindhoven. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van de meest uiteenlopende gebouwen op maat, zoals een tuinschuur. Of het nu gaat om tuinhuizen, dierenverblijven of schuren, wij realiseren het voor u. Samen creëren we een tuinhuis of schuur op maat.

Een tuinhuis of schuur op maat voor u gemaakt

Is uw tuin toe aan vernieuwing of heeft u onlangs een nieuwe woning laten bouwen en ontbreekt er nog een mooi tuinhuis of een schuur? Wanneer u voldoende ruimte in uw tuin heeft voor het laten bouwen van een praktische tuinschuur, dan staan onze experts voor u klaar. Met een schuur creëert u een handige opbergruimte die altijd welkom is. U kunt er bijvoorbeeld uw fiets veilig stallen, maar ook oude meubels of gereedschap opslaan. Al jarenlang is Blommers Bouwsystemen B.V. gespecialiseerd in het maken van onder andere tuinhuizen, schuren, garages en bergingen. Wij bouwen vrijwel alles voor u, waaronder een tuinschuur. Samen kijken we naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Zo komen we tot maatwerk!

Laat een tuinschuur bouwen door onze specialist

Wilt u uw tuinhuis of schuur door onze specialisten laten ontwerpen en realiseren? Dat is een verstandige keuze, want wij steken onze handen graag voor u uit de mouwen. Maak een afspraak met onze vakkundige medewerkers voor meer informatie en vervolgens stellen wij een offerte voor u op. Voor een afspraak bereikt u ons op 040 254 76 12 of door het sturen van een e-mail naar blommers@blommers.nl. U kunt ook online al een offerte aanvragen als u al precies weet wat voor tuinschuur u wilt laten bouwen. Wij voorzien u ook graag van deskundig advies op maat.

Relevante pagina's

Tuinhuisjes Zuid-Holland - Paardenstal bouwen - Dierenverblijven op maat - Tuinhuisbouw - Mantelzorgwoning kopenEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven