Exclusief tuinhuis

U bent op zoek naar iets bijzonders zoals een exclusief tuinhuis dat bij u past: zoek dan niet verder. Blommers Bouwsystemen B.V. maakt geheel op basis van uw persoonlijke wensen en voorkeuren uw exclusief tuinhuis. Onze medewerkers zijn zeer ervaren en kunnen u altijd maatwerk leveren. Daarbij houden wij ook altijd rekening met uw budget.

Een exclusief tuinhuis compleet op maat

Al jarenlang is Blommers Bouwsystemen B.V. in Veldhoven, nabij Eindhoven, gespecialiseerd op het gebied van onder andere het ontwerpen en realiseren van tuinhuizen, bergingen en ateliers. Wij bouwen een exclusief tuinhuis voor u. Door middel van maatwerk kunnen wij tegemoetkomen aan al uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Onze deskundige medewerkers gaan direct voor u aan de slag. Kortom, voor een exclusief tuinhuis bent u bij Blommers Bouwsystemen B.V. aan het juiste adres!

Meer weten?

Hebt u interesse in een exclusief tuinhuis of één van onze andere producten? Wilt u de mogelijkheden bespreken met één van onze ervaren medewerkers? Wilt u een afspraak maken of een offerte ontvangen? Neem dan direct telefonisch contact met ons via 040 254 76 12 of per e-mail naar blommers@blommers.nl op om de mogelijkheden te bespreken. Een afspraak kan ook buiten kantoortijden worden ingepland. Wij helpen u graag met het realiseren van uw exclusief tuinhuis.

Relevante pagina's

Goedkoop prefab garage bouwen - Paardenstal bouwen - Tuinhuisjes Zuid-Holland - Groot tuinhuis - Dierenverblijven op maatEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven