Tuinhuisbouw

Voor vakkundige tuinhuisbouw kunt u rekenen op de ervaren specialisten van Blommers Bouwsystemen in Veldhoven. Vele tevreden klanten gingen u al voor. Vraag nu snel nog naar de mogelijkheden en profiteer van onze kwalitatief hoogstaande producten!

Tuinhuisbouw: maatwerk ook mogelijk

Bij tuinhuisbouw door Blommers Bouwsystemen is maatwerk altijd mogelijk. Heeft u liever een standaard tuinhuis, die dan ook sneller geleverd kan worden? Wij bieden ook prefab tuinhuizen aan. Een tuinhuis biedt tal van mogelijkheden. Heeft u opslagruimte nodig of wilt u graag een eigen plekje voor al uw tuingereedschap? Het kan allemaal! Maak uw dromen waar en kies voor de diensten van de firma Blommers Bouwsystemen in Veldhoven. Wie op zoek is naar een betrouwbaar adres voor tuinhuisbouw in Zuid-Holland, komt al gauw bij Blommers Bouwsystemen uit. Dat is ook niet verwonderlijk, want wij streven iedere keer opnieuw naar echt vakwerk. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten tevreden zijn.

Contact

Profiteer ook van onze diensten op het gebied van tuinhuisbouw en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, een oriënterende afspraak of een duidelijk antwoord op uw vragen. U kunt ons bereiken via e-mail of via het telefoonnummer 040 254 76 12. Wij staan u graag te woord.

Relevante pagina's

Tuinkantoor op maat - Poolhouse Zuid-Holland - Houten garage bouwen - Exclusief tuinhuis - Mantelzorg chaletEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven