Carport of overkapping laten plaatsen

Vindt u het ook zo vervelend dat de auto elke ochtend vol ligt met blaadjes van de boom die in de tuin staat? Om nog maar niet te spreken over de vogelpoep van de duiven die een nestje in diezelfde boom hebben gemaakt. Wilt u van deze ongemakken af? Laat dan een carport of overkapping bouwen waar u de auto onder kunt parkeren. Een carport of overkapping is niet alleen handig voor de auto, ook de containers staan er droog en veilig, bezoekers kunnen hun fiets droog parkeren en u hoeft nooit meer in de stromende regen uw boodschappen uit de auto te laden. Wilt u een mooie, stevige houten carport of overkapping? Dan bent u bij Blommers Premium Houtbouw aan het juiste adres.

Een carport of overkapping van Blommers

Bij Blommers kunt u terecht voor een houten carport of overkapping op maat die helemaal aan uw wensen voldoet. Wilt u een carport die aan het huis vast zit? Een overkapping boven de ingang van de garage? Of bent u juist op zoek naar een vrijstaande carport of overkapping? Bij Blommers is het allemaal mogelijk. U heeft keuze uit verschillende soorten gevelbekleding en dakbedekking, zodat we de carport of overkapping altijd passend bij uw smaak en de stijl van uw huis kunnen ontwerpen.

De bouwwerken van Blommers zijn altijd van topkwaliteit. We gebruiken alleen de beste materialen en zorgen voor een perfecte afwerking tot in de kleinste details. Hout als bouwmateriaal heeft als voordeel dat het relatief licht van gewicht is. We kunnen daardoor ook op minder stevige ondergronden bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het bouwen van een houten carport of overkapping? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Om een indruk te krijgen van de bouwwerken die Blommers in de afgelopen jaren gerealiseerd heeft, kunt u een kijkje nemen op op de pagina met afgeronde projecten of onze gratis brochure aanvragen. We nemen u ook graag mee naar een afgerond project, zodat u kunt zien en ervaren wat een bouwwerk van Blommers is. Heeft u al een beeld van hoe uw carport of overkapping eruit moet komen te zien? Vraag dan een gratis vrijblijvende offerte aan

Een persoonlijk gesprek

De specialisten van Blommers gaan graag met u in gesprek over uw wensen. U bent welkom voor een kop koffie op ons kantoor in Veldhoven, maar we komen ook graag bij u thuis langs, ook buiten kantoortijden. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen.Eindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven