Houten vakantiewoningen

Het ontwerpen en realiseren van houten vakantiewoningen is een van de specialiteiten van Blommers Bouwsystemen B.V. in Veldhoven, nabij Eindhoven. Deze huizen kunnen wij voor u bouwen in zowel Nederland, België als Frankrijk. Hierbij luisteren we altijd naar uw wensen en verwachtingen zodat u het vakantiehuis van uw dromen krijgt.

Wij bouwen houten vakantiewoningen op iedere ondergrond

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met het vervaardigen van houten vakantiewoningen. Het bouwsysteem wat wij gebruiken, kenmerkt zich door het lichte gewicht waardoor ook op een slechtere ondergrond gebouwd kan worden. Naast houtbouw is ook steenbouw en enkelwandige en dubbelwandige betonbouw mogelijk. Wat uw wensen ook zijn, onze experts helpen u graag verder. U bent te allen tijde verzekerd van maatwerk indien u voor onze houten vakantiewoningen kiest.

Vraag meer informatie aan over onze producten

Wilt u meer informatie over de houten vakantiewoningen die u bij ons kunt bestellen? Dan kunt u contact met ons opnemen of ervoor kiezen om uw gegevens achter te laten waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. U bereikt ons telefonisch via 040 254 76 12 of per e-mail naar blommers@blommers.nl. U kunt ook direct een offerte op maat aanvragen. Wanneer u een afspraak in wilt plannen, kan dit desgewenst ook buiten kantooruren. Zo kunt u zien dat service voor ons heel belangrijk is.

Relevante pagina's

Paardenstal bouwen - Houten clubgebouw - Chaletbouw op maat - Zorgwoning in de tuin - Houten gebouwenEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven