Houten carport

Hoe zou u het vinden om nooit meer nat te regenen bij het uitladen van de auto? Of het nu boodschappen, vakantiespullen of kinderen zijn, alles en iedereen komt droog uit de auto als u de auto onder een carport kunt parkeren. Wie wil dat nou niet? Daarnaast beschermt een carport uw voertuigen tegen storm, hagel, saharazand, vogelpoep en meer van dat soort zaken. Wilt u een mooie, stevige houten carport? Dan bent u bij Blommers Premium Houtbouw aan het juiste adres.

Een houten carport van Blommers

De houten carport van uw dromen bouwt u samen met Blommers. We luisteren goed naar uw wensen en bespreken uitgebreid alle mogelijkheden met u. Wilt u bijvoorbeeld een losstaande carport of wilt u een carport die aan een garage vast zit? Wilt u het dak bekleden met modern en duurzaam sedum of met een meer traditionele dakbekleding? Voor welke opties u ook kiest, één ding weet u zeker als u een carport koopt bij Blommers: alle materialen en de afwerking zijn van topkwaliteit.

Heeft u interesse?

Hebben we uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over houten carports? Neem dan gerust contact op met onze experts. Zij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt natuurlijk ook eerst onze gratis brochure aanvragen of op onze pagina met gerealiseerde projecten kijken om ons beter te leren kennen. Heeft u al een idee van wat u wilt? Dan kunt u ook direct geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Liever een persoonlijk gesprek?

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over uw wensen en mogelijkheden. U kunt een afspraak maken binnen of buiten kantoortijden, wat u het beste uitkomt. U bent welkom op ons kantoor in Veldhoven, maar het is ook mogelijk om het gesprek bij u thuis te plannen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Het is ook mogelijk om te gaan kijken bij een van onze afgeronde projecten. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.Eindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven