Houten berging prefab

Als er ergens altijd een gebrek aan is in en om het huis is het opbergruimte. Weet u soms ook niet meer waar u de nieuwe wintersportspullen moet opbergen? Of waar nog plek is voor de dozen met kinderspeelgoed dat niet meer gebruikt wordt maar nog te goed is om weg te gooien? Is er eigenlijk geen plek meer voor de steeds groter wordende verzameling kerstversiering? Dan is het hoog tijd voor extra opbergruimte: een houten berging van Blommers Premium Houtbouw. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Een houten berging van Blommers

Als u bij Blommers een houten berging koopt, koopt u extra bergruimte voor het leven. We gebruiken namelijk alleen maar materialen van topkwaliteit bij de bouw van onze projecten. Maar wij zijn pas tevreden over een houten berging als u dat ook bent. Daarom passen we de bergruimte volledig aan uw wensen aan. Wilt u bijvoorbeeld een puntdak op de berging zodat er een zolder (dus extra opbergruimte) gecreëerd wordt? Of heeft u liever een plat dak met sedumbedekking waarmee u meteen de biodiversiteit in uw tuin vergroot? Wilt u de berging isoleren of vind u dat niet nodig? Bij Blommers Premium Houtbouw is het allemaal mogelijk.

Hebben we uw belangstelling gewekt?

Dan heeft u vast een hoop vragen waar u antwoord op wil. Onze adviseurs zitten van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of het contactformulier. Wilt u eerst meer informatie voordat u contact met ons opneemt? Vraag dan onze gratis brochure of een vrijblijvende offerte aan.

Liever een persoonlijk gesprek?

De adviseurs van Blommers gaan graag met u in gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden voor een houten berging. U bent van harte welkom op ons kantoor in Veldhoven, maar we komen ook graag bij u thuis. Het is voor ons geen probleem om buiten de reguliere openingstijden met u af te spreken. Bel vandaag nog voor een afspraak zodat we snel kunnen starten met de bouw van uw houten berging.Eindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven