Bouwen berging Zuid-Holland

Het bouwen van een berging in de regio Zuid-Holland kunt u zonder problemen overlaten aan de deskundigen van Blommers Bouwsystemen B.V. in Veldhoven. Wij hebben kundige bouwers in dienst die diverse gebouwen kunnen realiseren. Dit gebeurt allemaal op basis van uw wensen.

Bouwen van de ideale berging in de regio Zuid-Holland

Komt u steeds meer ruimte te kort in en om uw woning? Kies dan voor het gemak van een praktische berging. Zo creëert u een mooie plek om uw spullen netjes op te bergen. Het bouwen van uw berging in Zuid-Holland is in goede handen bij de firma Blommers Bouwsystemen. Droomt u van een professioneel atelier, een mooi clubgebouw, een handige garage of een praktische berging? De specialisten van Blommers Bouwsystemen kunnen uw dromen laten uitkomen. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende bouwsystemen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor bergingen.

Afspraak maken

Het bouwen van een berging in Zuid-Holland is een perfecte klus voor Blommers Bouwsystemen B.V. Bent u benieuwd hoe wij precies te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Wij maken graag tijd voor u vrij. U kunt zelfs een afspraak maken buiten kantoortijden. U heeft ook de mogelijkheid om direct een offerte aan te vragen. Wilt u liever direct informatie inwinnen? Bel dan even naar 040 254 76 12.

Relevante pagina's

Carport overkapping laten plaatsen - Mantelzorgwoning kopen - Prefab tuinhuis - Houten schuur op maat - Houten atelier op maatEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven