Mantelzorgunit

Een mantelzorgunit als huisvesting bouwen wordt vandaag de dag steeds toegankelijker. Omdat de overheid ouderen steeds langer zelfstandig wilt laten wonen, is er namelijk geen vergunning meer nodig voor het bouwen van een mantelzorgunit. Dit type woning is ook bij uitstek geschikt voor mensen met een lichamelijke handicap, verstandelijke handicap of psychische beperking.

Een mantelzorgunit laten bouwen door ervaren vakmensen

Bij Blommers Bouwsystemen B.V. begeleiden wij u als u op zoekt bent naar een betrouwbaar bedrijf dat uw mantelzorgunit kan ontwerpen en bouwen. Door het plaatsen van een zorgunit in uw eigen tuin, heeft u uw dierbaren dichtbij huis en kunt u de beste hulp en liefde geven. Met onze jarenlange ervaring en expertise bouwen en begeleiden wij u op een vakkundige manier en leveren we professioneel maatwerk. Tijdens het ontwerpen van uw zorgunit luisteren wij naar uw behoeftes en wensen, zodat we samen komen tot de mantelzorgunit die u het liefste laat bouwen. Wij zijn pas tevreden als u dat voor de volle 100% bent.

Bezoek onze showtuin of neem contact met ons op

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in het laten bouwen van een mantelzorgunit? Voor de nodige informatie kunt u bij ons een brochure of een offerte aanvragen. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 17:00 uur en op zaterdag op afspraak geopend. Voor direct contact belt u naar 040 254 76 12 of stuurt u een e-mail naar blommers@blommers.nl. Wij hopen u snel te zien in onze showtuin in Veldhoven, nabij Eindhoven, en de mogelijkheden met u te bespreken.

Relevante pagina's

Mantelzorgwoning kopen - Prefab tuinhuis - Houten schuur op maat - Houten atelier op maat - Bouw goedkoop tuinhuisEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven