Prefab houtbouw

Wanneer u kiest voor prefab houtbouw, dan ervaart u vele voordelen. Ontdek de verrassende mogelijkheden bij de firma Blommers Bouwsystemen B.V. in Veldhoven, nabij Eindhoven. Dankzij onze expertise kunnen we u er alles over vertellen, dus vraag direct naar de mogelijkheden in uw situatie.

De diverse voordelen van prefab houtbouw

Vooraf gefabriceerde onderdelen worden ook wel aangeduid met de term 'prefab'. U combineert de verschillende onderdelen eenvoudig met elkaar om zo bijvoorbeeld een tuinhuis of houten chalet te creëren. Bij prefab houtbouw hoeft u niet bang te zijn dat de onderdelen niet goed op elkaar aansluiten. Bovendien neemt de uiteindelijke plaatsing weinig tijd in beslag. Voor prefab houtbouw schakelt u onze vakmensen in voor deskundig advies en het realiseren van uw droom. Op basis van uw specifieke wensen voor de bouw van bijvoorbeeld een garage, vakantiewoning, berging of poolhouse gaan wij na wat er precies mogelijk is met de verschillende typen bouwwerken.

Plan eenvoudig een afspraak in

Wilt u ook profiteren van de belangrijke voordelen van prefab houtbouw? Kies dan voor onze vakkundige diensten. U bereikt ons door te bellen naar 040 254 76 12 of door een e-mail te sturen naar blommers@blommers.nl. Plan eenvoudig en snel een afspraak in met onze specialisten om u te oriënteren op de vele mogelijkheden. Weet u al direct wat u wilt? Vraag dan een offerte op maat aan.

Relevante pagina's

Prefab tuinhuis - Tuinprieel - Houtbouw chalet - Berging bouwen - Houten mantelzorgwoningEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven