Paardenstal bouwen

Een paardenstal bouwen is niet voor iedereen weggelegd en daarom schakelt u de hulp in van Blommers Bouwsystemen B.V. Paardenstallen moeten een beschutte, veilige en schone plek zijn waar de dieren in kunnen vertoeven. Deze worden helemaal aangepast aan de wensen van u én het dier. Heeft u twee linkerhanden en wilt u het bouwen van uw nieuwe paardenstallen aan experts overlaten? Kies dan voor de uitstekende diensten van Blommers Bouwsystemen B.V. in Veldhoven, nabij Eindhoven.

Een paardenstal bouwen is het beste voor uw dier

Als dierenliefhebber wilt u natuurlijk alleen het allerbeste voor uw paard. Bent u op zoek naar een passend onderkomen voor uw dier? Wij bouwen een prachtige, hoogwaardige paardenstal. De keuze voor de materialen en de afwerking bij het bouwen van paardenstallen stemmen we af op de uitstraling van uw woning of tuin. Paardenstallen bouwen is een prima klus voor de specialisten van Blommers Bouwsystemen B.V. Uw paard kan er schuilen voor de regen of comfortabel overnachten. Heeft u specifieke wensen voor de afmetingen, het gebruikte materiaal of bijvoorbeeld de kleur? Bespreek ze met onze specialisten. Wij kunnen u precies vertellen welke mogelijkheden er zijn. Op de website kunt u enkele foto’s bekijken van de paardenstallen die wij hebben ontworpen en krijgt u een goed beeld van de paardenstal die we voor u kunnen bouwen.

Maak een afspraak en geef uw wensen door

Zoekt u een deskundige die voor u een paardenstal kan bouwen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een oriënterend gesprek. U kunt een afspraak maken, zelfs buiten kantooruren om, door te bellen naar 040 254 76 12, maar u kunt ook direct een offerte op maat aanvragen voor een prijsindicatie. Wij voorzien u voor het bouwen ook van deskundig advies, zodat u zeker weet dat u hoogste kwaliteit en de juiste paardenstallen in huis haalt.

Relevante pagina's

Poolhouse Zuid-Holland - Houten garage bouwen - Exclusief tuinhuis - Mantelzorg chalet - Tuinhuis schuurEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven