Houten clubgebouw

Een comfortabel clubgebouw is onmisbaar bij sportverenigingen, clubs en scoutinggroepen. Het is een plek waar je warm en droog kunt zitten op een regenachtige dag, waar je samen wat drinkt na de wedstrijd of de training en waar je kunt nagenieten van goede uitslagen van de club of vereniging. Maar een clubhuis kan ook ruimte bieden om de spullen van de club, zoals sportspullen of kampeerspullen, veilig opgeborgen kunnen worden. Is uw club toe aan een nieuw houten clubgebouw? Dan bent u bij Blommer Premium Houtbouw aan het juiste adres. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een houten clubgebouw van Blommers

Als u kiest voor een houten clubgebouw van Blommers, kiest u voor een clubgebouw dat aan al uw wensen voldoet. Een clubgebouw moet namelijk niet alleen comfortabel zijn, het moet ook functioneel zijn. Heeft u behoefte aan veel opbergruimte? Dan kan een zolder uitkomst bieden. Wilt u droog buiten kunnen zitten op een druilerige herfstdag? Kies dan voor een luifel over de gehele zijde van het clubgebouw. Wilt u ruime kleedkamers? Openslaande deuren? Vertel het ons en wij maken een ontwerp voor uw ideale houten clubgebouw.

Bij Blommers gebruiken we, van fundering tot dakpannen, alleen de beste materialen voor het bouwen van uw houten clubgebouw. Hierdoor weet u zeker dat u een clubhuis van topkwaliteit koopt waar u vele jaren plezier van hebt.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een houten clubgebouw van Blommers? Vraag dan onze gratis brochure aan of kijk op onze pagina met afgeronde projecten. U kunt ook direct online een vrijblijvende offerte aanvragen.

We gaan ook graag met u in gesprek over uw wensen. U kunt een afspraak maken om bij ons langs te komen op kantoor of om ons bij u thuis te ontvangen. Spreekt u liever af bij een van onze afgeronde projecten zodat u ons werk eens met eigen ogen kunt bekijken? Ook dat kan, zelfs buiten openingstijden! Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Interesse?

Heeft u interesse in een houten clubgebouw op maat? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 040 - 254 76 12 of per e-mail via blommers@blommers.nl.Eindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven