Houten gebouwen

Blommers Bouwsystemen is expert op het gebied van het ontwerpen en realiseren van houten gebouwen. Zo vervaardigen wij onder meer vakantiewoningen, garages, ateliers, dierenverblijven, tuinhuizen en clubgebouwen.

Veel keus uit houten gebouwen

Bij alle houten gebouwen van Blommers Bouwsystemen heeft u een veel keuze. Wij leveren namelijk maatwerk aan. Zo bepaalt u de vorm van het huis, het soort ramen en kozijnen en ga zo maar door. Op deze manier worden uw wensen en onze deskundigheid met elkaar gecombineerd. Wij leveren ook onder meer bergingen voor de zakelijke markt zoals bouwbedrijven en woningbouwverenigingen. Naast hout werkt Blommers Bouwsystemen met steen en beton. In onze showtuin in Veldhoven kunt u zelf de verschillende systemen en voorbeelden bekijken. Als u van tevoren een afspraak maakt, kan één van onze medewerkers u hier verder helpen.

Meer weten?

Als u meer wilt weten over de houten gebouwen van Blommers Bouwsystemen kunt u verder kijken op deze website. Voor overige vragen of een vrijblijvende afspraak belt u naar: 040 254 76 12. U kunt ook een e-mail sturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Of vraag direct een offerte op maat aan en laat u vrijblijvend informeren over de scherpe tarieven die wij hanteren voor onze houten gebouwen.

Relevante pagina's

Houten poolhouse - Goedkope bouw - Casco systeembouw - Uitbouw woning kosten - Prefab bouw Zuid-HollandEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven