Zorgwoning in de tuin

Bij Blommers Bouwsystemen B.V. helpen we u graag verder als u een zorgwoning in de tuin wenst te plaatsen. Aangezien de zorg vandaag de dag steeds duurder wordt, is het een uitstekend idee. Met een zorgwoning op maat zorgen we namelijk voor een aantrekkelijke manier van huisvesting. Wij luisteren hierbij naar uw wensen en behoeften, zodat u een zorgwoning krijgt die volledig naar uw wens is. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u op een deskundige en vakkundige wijze en laat u uw zorgwoning met een gerust hart in de tuin plaatsen.

Een mooie zorgwoning in de tuin laten plaatsen

Door het uitzoeken van een geschikte zorgwoning met de hoogste kwaliteitsnorm houdt u uw dierbaren dichtbij en kunt u de best mogelijke zorg aanbieden. Nadat u uw wensen heeft verteld, realiseren en plaatsen onze vakmensen de gewenste zorgwoning in de tuin van uw woning. De overheid streeft ernaar om ouderen steeds langer thuis te laten wonen. Daarom is er vandaag de dag geen vergunning meer nodig om een zorgwoning te realiseren en te plaatsen in de tuin. Naast ouderen kan een zorgwoning ook bewoond worden door iemand met een lichamelijke en verstandelijke handicap of een psychische beperking. Ook wanneer u een groot tuinhuis of een prefab mantelzorgwoning wil aanschaffen, kunt u bij ons terecht.

Wilt u meer informatie? Laat het ons weten

Voordat u een zorgwoning aanschaft en laat plaatsen in de tuin van uw woning kunt u vrijblijvend informatie of een offerte bij ons aanvragen. Daarnaast is onze showtuin in Veldhoven, nabij Eindhoven, van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 uur tot 17:00 uur. Op zaterdag en in de avonden plant u een tijdstip in. Hiervoor belt u naar 040 254 76 12 of stuurt u een e-mail naar blommers@blommers.nl. Bent u vanwege persoonlijke omstandigheden niet in de gelegenheid onze tuin te bezoeken? Dan kunnen wij op afspraak bij u op locatie langskomen.Eindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven