Houten atelier op maat

U wilt een houten atelier op maat laten bouwen dat compleet voldoet aan uw wensen en maatstaven. Blommers Bouwsystemen is specialist op het gebied van het maken van houten ruimtes zoals een atelier. Deze ateliers kunnen wij geheel op maat maken naar uw wensen en budget.

Een houten atelier op maat: diverse bouwsystemen mogelijk

Naast een houten atelier op maat kunt u bij ons terecht voor stenen en betonnen ateliers. De betonnen ruimtes kunnen geleverd worden in enkelwandig of dubbelwandig beton. Ook hebt u hierbij een ruime keus uit dakbekleding. Naast ateliers bouwen wij vakantiewoningen, tuinhuizen, poolhouses, garages en meer. U kunt deze met eigen ogen komen bekijken in de showtuin in Veldhoven. Als u van tevoren een afspraak heeft gemaakt, kan één van onze vakbekwame medewerkers u hier van advies voorzien.

Geïnteresseerd in onze producten?

Bent u geïnteresseerd in een houten atelier op maat ontworpen en gebouwd door Blommers Bouwsystemen uit Veldhoven? Klik dan verder op deze website. U kunt ons telefonisch bereiken via: 040 254 76 12. Of zend een e-mail naar blommers@blommers.nl. U kunt hier ook een afspraak inplannen met onze specialisten. Dit is ook mogelijk buiten kantoortijden. Of vraag snel een offerte op maat aan.

Relevante pagina's

Houten bijgebouw op maat - Bouwen stal Zuid-Holland - Mantelzorgwoning kopen - Prefab tuinhuis - Houten prieelEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven