Bouwen stal Zuid-Holland

Het bouwen van een stal in Zuid-Holland is typisch een karwei voor de specialisten van de firma Blommers Bouwsystemen B.V. in Veldhoven. Met diverse kundige bouwers kunnen wij elke stal op basis van uw wensen realiseren in korte tijd. Door onze scherpe tarieven hebben wij voor vrijwel elk budget wel een oplossing.

Het bouwen van een stal in Zuid-Holland: het beste voor uw dieren

Houdt u van dieren en wilt u graag het beste voor hen? De specialisten van Blommers Bouwsystemen B.V. kunnen ervoor zorgen dat uw dieren een eigen plekje krijgen. Wij kunnen speciaal voor u stallen ontwerpen en bouwen, zodat ze een veilige ruimte hebben om te schuilen of te overnachten. De firma Blommers Bouwsystemen kan niet alleen stallen bouwen, maar bijvoorbeeld ook bergingen, clubhuizen, ateliers of schuttingen. Neem maar eens een kijkje op onze website voor de vele mogelijkheden. Uiteraard luisteren wij goed naar uw wensen, zodat u altijd tevreden kunt zijn over het resultaat. Het bouwen van een stal in Zuid-Holland is bij ons in goede handen.

Stel uw vragen aan onze experts

Heeft u nog vragen over onze werkwijze? Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van het bouwen van een stal in Zuid-Holland. Vraag een offerte aan of bel ons via 040 254 76 12. Via dit nummer kunt u ook een afspraak maken, zelfs buiten kantoortijden.

Relevante pagina's

Houten chalet laten bouwen - Prefab mantelzorgwoning - Tuinhuis blokhut - Houten schuur op maat - Houten berging prefabEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven