Dierenverblijven op maat

Bij Blommers Bouwsystemen B.V. zijn we specialist op het gebied van het ontwerpen en bouwen van houten dierenverblijven op maat. Al jarenlang houden wij ons hiermee bezig en kunnen u daardoor verschillende modellen aanbieden. Bij elke stal zijn ook aanpassingen mogelijk zodat deze voldoet aan uw wensen. Hierdoor kunnen wij uw wensen en onze expertise samenvoegen tot een mooi en praktisch resultaat.

Bij onze houten dierenverblijven op maat kiest u uit hout, beton en steen

De houten dierenverblijven op maat zijn verkrijgbaar in ruime en compacte modellen en kunnen zowel in hout, beton als steen worden gebouwd. Uiteraard zijn ook combinaties en variaties mogelijk. Alle verblijven kenmerken zich door de veilige, beschutte en schone stallen. U kunt bij ons terecht voor ruime en meer compacte houten dierenverblijven die geheel naar uw wensen op maat gemaakt worden. Bij al onze bouwwerken werken wij met de meest kwalitatieve en duurzame materialen en systemen. In onze showtuin in Veldhoven, nabij Eindhoven, bekijkt u alle mogelijkheden met eigen ogen.

Maak een afspraak wanneer het u uitkomt

Heeft u interesse in een van de houten dierenverblijven op maat? Op deze website vindt u meer informatie over onze werkwijze en diensten. U bereikt onze experts telefonisch via 040 254 76 12 of door het sturen van een e-mail naar blommers@blommers.nl. Als u het contactformulier op de website invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen voor houten dierenverblijven op maat te bespreken. U kunt ook direct een offerte aanvragen of een afspraak met onze specialisten inplannen. De afspraak is ook mogelijk buiten kantoortijden.

Relevante pagina's

Gastenverblijf op maat - Luxe tuinhuis - Tuinhuisbouw - Paardenstal bouwen - Houten clubgebouwEindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven