Luxe tuinhuis

Een luxe tuinhuis is niet alleen een echte eyecatcher in uw tuin, het is ook een zeer veelzijdige uitbreiding van uw leefruimte. Een luxe tuinhuis kunt u op veel verschillende manieren gebruiken. U kunt er bijvoorbeeld een gezellige lounge of een speelkamer van maken, u kunt er een oranjerie en een werkplek voor kweken van plantjes in maken of u gebruikt het als opslagruimte voor (tuin)gereedschap, fietsen en vakantiespullen. De mogelijkheden voor het gebruik van een tuinhuis zijn eindeloos, dus u zult er geen spijt van hebben als u er een laat bouwen. Neem vandaag nog contact op met Blommers Premium Houtbouw om de mogelijkheden voor uw luxe tuinhuis te bespreken.

Een luxe tuinhuis van Blommers

Wilt u een luxe tuinhuis dat helemaal naar uw wens gebouwd wordt en van topkwaliteit is? Dan bent u bij Blommers aan het juiste adres. Onze specialisten gaan met u in gesprek om uw wensen helder te krijgen en ontwerpen uw droomtuinhuis. Wordt het een modern ogend tuinhuis of kiest u liever voor iets in een meer klassieke stijl? Wilt u veel ramen zodat er lekker veel licht naar binnen kan of heeft u liever blinde muren waar u een kastenwand tegenaan kunt zetten? Veel ramen en veel opbergruimte kunnen natuurlijk ook allebei. Kies er dan voor om een puntdak op het tuinhuis te plaatsen met een opbergzolder eronder.

Voor welke opties u ook kiest, één ding is zeker: uw luxe tuinhuis wordt gemaakt van materialen van topkwaliteit. We zorgen ervoor dat uw tuinhuis tot in de kleinste details perfect wordt afgewerkt. Zo weten we zeker dat u jarenlang plezier heeft van uw luxe tuinhuis.

We nodigen u graag uit voor een gesprek

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het bouwen van een luxe tuinhuis? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden en kunnen u precies vertellen wat wel en wat niet mogelijk is bij de bouw van een tuinhuis. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor, maar we komen ook graag bij u thuis langs. Bel voor een afspraak naar 040 - 254 76 12 of mail naar blommers@blommers.nl. Een afspraak kan ook buiten kantoortijden gepland worden.

Eerst meer informatie?

Bij Blommers begrijpen we dat u bij de aanschaf van een luxe tuinhuis niet over één nacht ijs gaat. Daarom kunt u gratis onze brochure aanvragen. Als u al een idee heeft van wat voor tuinhuis u voor ogen heeft, kunt u ook gratis online een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Kijk vooral ook even op onze pagina met afgeronde projecten, daar krijgt u al een goede eerste indruk van het werk van Blommers. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.Eindeloze mogelijkheden

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven