Luxe tuinhuis

Wanneer u interesse heeft in een luxe tuinhuis, dan schakelt u de professionele hulp in van Blommers Bouwsystemen in Veldhoven. Bespreek uw persoonlijke wensen met onze experts om u te oriënteren op het aanbod luxe tuinhuizen. Vraag direct naar de mogelijkheden bij Blommers Bouwsystemen!

Een luxe tuinhuis creëert extra ruimte

Een tuinhuis geeft u een extra stukje ruimte. U kunt natuurlijk helemaal zelf bepalen waar u deze ruimte voor gaat gebruiken. Heeft u altijd al een speciale plek willen hebben om uw gereedschap in op te bergen of om uw hobby uit te kunnen oefenen? Een luxe tuinhuis biedt u tal van mogelijkheden. De deskundigen van Blommers Bouwsystemen kunnen u precies vertellen wat voor een luxe tuinhuis zij voor u kunnen bouwen. Heeft u speciale voorkeuren voor het materiaal of de afwerking? Bespreek uw wensen met onze experts en wij stellen voor u een offerte op.

Meer informatie over onze tuinhuizen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor de bouw van luxe tuinhuizen? Kies voor de uitstekende diensten van Blommers Bouwsystemen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt bellen naar 040 254 76 12 of een e-mail sturen om een afspraak in te plannen of meer informatie te vragen aan onze specialisten. Of vraag direct een offerte op maat aan! 

Relevante pagina's
Recreatiewoning bouwen - Tuinkantoor op maat - Poolhouse Zuid-Holland - Houten garage bouwen - Exclusief tuinhuisSluit aan op iedere functie

Type bouwwerken

Blommers Premium Houtbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

BLOMMERS PREMIUM HOUTBOUW

De run 2182 - 5503 LE Veldhoven

Telefoon: 040 - 254 76 12
E-mail: blommers@blommers.nl

Kvk 17063827

Openingstijden

08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
  • Bezoek uitsluitend op afspraak.
  • Ook is het mogelijk buiten openingstijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u op locatie.
Gebouwd voor 't leven